Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
14°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
14°C

Három éves, de már a kukásautó volánjánál ül

2018. december 20. 5:05
A gyulafirátóti Ábel rajong a kukásautókért. Csütörtöki születésnapján régi álma vált valóra: mehetett egy kört a VKSZ Zrt. egyik szemétszállító járgányával.

Akinek kisfia van, tudja: óvodás korban mindegyikőjük rajong valamiért. Valaki a tűzoltókért, más a katonákért, a dinoszauruszokért, vagy az űrhajósokért. A gyulafirátóti Ábel a kukásautók szerelmese. A szemétszállítást végző VKSZ Zrt. jóvoltából pedig egy kis időre kipróbálhatta, milyen egy soktonnás jármű volánja mögött.

Történt ugyanis, hogy egy nagymama levelet írt a társaságnak, melyben leírta, unokája két éves kora óta rajong a kukásautókért és a kukákért. A VKSZ Zrt. a levél után úgy döntött, teljesíti a kisfiú álmát, így a zirci járatot a műszak végén Ábelék háza elé vezényelte egy születésnapi torta kíséretében.

a kukások is kaptak karácsonyi ajándékota kukások is kaptak karácsonyi ajándékot

- Minden kedd arról szól, hogy megyünk a kukásautó után a faluban. Kedden a fekete kukát viszik, havonta egyszer pedig a kéket, a szelektívet. Három kukánk van, mindegyik az udvar közepén, ezeket is Ábel igazgatja

- tudtuk meg az édesanyától, Tóth Edinától, aki azt is elmondta, Ábel név szerint ismeri a kukásokat, akik között kedvence is van.

Valószínűleg nem lövünk le nagy poént azzal, hogy a hat(!) játék kukásautóval rendelkező Ábel mennyire örült a születésnapi köszöntésnek. A VKSZ Zrt. munkatársainak köszönhetően bejárta a járművel a települést és kipróbálhatta azt is, milyen irányítani a hátsó kezelőrendszert.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.