Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dolgozzunk a változásért, de közben ne feledjük a közös ügyeket!

2019. január 3. 9:14
Arra kértük az önkormányzati frakcióvezetőket és frakción kívüli képviselőket, hogy osszák meg újévi gondolataikat olvasóinkkal. Elsőként Gerstmár Ferenc, az LMP képviselője válaszolt megkeresésünkre.

„Boldogság az, ha amit gondolsz, amit mondasz, és amit teszel, összhangban vannak egymással” – vallotta Mahatma Gandhi. Amikor boldog új évet kívánunk egymásnak, emlékezzünk erre a mondatra, hiszen mi többet remélhetnénk családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek, sőt ellenfeleinknek, mint hogy megőrizzék vagy megtalálják önazonosságukat. Különösen fontos ez a politika világában.

Magyarországon széles körben elterjedt szemlélet, hogy ép eszű és erkölcsű embernek nem szabad politizálásra adnia a fejét. Az idei évnek újra azzal az ambícióval kell nekivágni, hogy az állampolgárok visszanyerjék hitüket az elvhű, polgárbarát, közérdeket szolgáló, tisztességes politika lehetőségében.

Azt kívánom magunknak, veszprémieknek, hogy 2019-ben (is) fedezzük fel azokat a közös ügyeket, amelyekért mindannyian együtt tudunk dolgozni. Ez nem zárja ki, hogy a változást akarók markánsan kiálljanak azért is, hogy a változás bekövetkezzen. Utóbbihoz okos együttműködés, reális program és bátor, de mértékletes fellépés szükséges. Boldog új esztendőt!

Gerstmár Ferenc
önkormányzati képviselő, Veszprém

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.