2020. október 31.
//
Farkas névnap

VIDEO: Veszprémben járt a tél

2019. január 7. 12:00
A hétvégén Veszprémet is elérte a havazás, a város fehérbe öltözött.

Domján Attila

További cikkek

8 dolog, ami jól jöhet, ha télen autóba ülünk
8 dolog, ami jól jöhet, ha télen autóba ülünk
Az első és legfontosabb persze a téligumi – de reméljük, ezt mondani sem kell, és január közepén már senki nem merészkedik nyári abroncsokkal az utakra.
Légtömeg csere
Légtömeg csere
Közlekedjünk óvatosan!
Közlekedjünk óvatosan!
Hókásásak, latyakosak a városi utak az éjszaka hullott nagyobb mennyiségű hó miatt.
A hétvégén már megmarad a hó, körültekintően közlekedjen
A hétvégén már megmarad a hó, körültekintően közlekedjen
A meteorológiai előrejelzések a hétvégére igazi téli időjárást, és megmaradó havat jósolnak. A biztonságos közlekedés érdekében fontos gépjárműve állapota, téli felkészítettsége és a közlekedésben részt vevők óvatossága, körültekintő magatartása is - figyelmeztet közleményében a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
ÓNOS ESŐ ÉRKEZHET
ÓNOS ESŐ ÉRKEZHET
Az előrejelzések alapján Veszprém, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vasárnap estétől hétfő reggelig kisebb mennyiségű ónos eső hullhat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a következő napokban is 12 órás váltott műszakokban dolgoznak majd a síkosságmentesítési munkákon, de a közlekedőknek érdemes lesz fokozott óvatossággal vezetniük az ónos esővel érintett területeken. A közlekedők lassabb haladásra készülhetnek, mivel az ónos eső a hétfő reggeli csúcsforgalmak idején is eshet.