2019. október 24. // Salamon névnap

Sikerdarabok bérletszünetben

2019. február 9. 12:00
Elsősorban saját előadásai alkotják majd a Pannon Várszínház Tavaszi Fesztiváljának programját márciusban.

A tizenkettedik Veszprémi Tavaszi Fesztivál műsorfüzete öt produkciót tartalmaz, melyből négy a szervező Pannon Várszínház repertoárjából kerül ki. A teátrum látogatóinak nem kell bemutatnunk az idei évad két közönségkedvencét, a Csinibabát és a Boeing, Boeinget, de korábbi premiereket is színpadra állítanak majd, előbbit március 9-én, utóbbit március 24-én.

Szelle Dávid színész, rendező és Vándorfi László igazgatóSzelle Dávid színész, rendező és Vándorfi László igazgató

Így láthatjuk a tavaly bemutatott A Pál utcai fiúkat, a Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián alkotói csapat rendkívül népszerű zenés játéka száz előadásnál jár, vidéken rendszeresen pótszékekkel feldúsított telt ház előtt adják elő, minden időpontra villámgyorsan elfogynak a jegyek. Nem véletlen, hogy március 10-én két előadást is (11 és 17 óra) meghirdettek.

A Pál utcai fiúk (fotó: Pannon Várszínház)A Pál utcai fiúk (fotó: Pannon Várszínház)

Negyedik esztendeje játsszák az Egy darabot a szívembőlt, a Máté Péter dalaira írt musicalt. A nyolcvan előadásnál tartó darab március 23-án lesz látható bérletszünetben.

A házigazda Pannon Várszínház előadásai mellé ezúttal Ivancsics Ilona és Színtársai hozzák el Jókai Anna Fejünk felől a tetőt című játékát másodikán, a Jászai díjas, Érdemes Művész Kőváry Katalin rendezésében.

Söge
Domján Attila
2019. október 24. // Salamon névnap