Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
20°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
20°C

Megjelent az Ecoport magazin tizenhatodik száma

2019. március 10. 12:30
A nyomtatott és online formában is elérhető, nemrégiben megújult lap címlapján ezúttal dr. Berzsenyi Miklós, a veszprémi illetőségű Controlsoft Automatika Kft. ügyvezetője szerepel.

Berzsenyi Miklós mélyen hisz abban, hogy a jövő legfontosabb alapköve az innováció. Egy olyan cég vezetőjétől, mely kezdetektől fogva, már a 90-es években ipar 4.0 megoldásokra törekedett és az automatizációra helyezte a hangsúlyt, nem is várunk más attitűdöt. A 27 éve működő, családi alapokon nyugvó vállalkozás sikerének titka ugyanakkor nemcsak az újdonság keresésében, hanem a nyitottságban, a kemény csapatmunkában és a magukba vetett hitben is rejlik – nagyinterjúnkban is ezek mentén beszélgettünk.

Fotó: Kovács BálintFotó: Kovács Bálint

Nem csak a jelen karizmatikus személyiségeitől tanulhatunk ugyanakkor. Tudták, hogy Zrínyi Miklós például kiválóan értett a hálózatépítéshez is? Bizony. Ennek köszönhetően pedig egyre magasabbra sikerült kapaszkodnia, persze sosem felejtve el a valódi célt: biztonságos környezetet teremteni a családnak és a hazának.

Zrínyihez hasonlóan ugyancsak egy kicsit szokatlanabb helyről kaphatunk gazdasági tanácsokat, méghozzá a galériákból: világszerte egyre nagyobb trend, hogy a tehetős üzletemberek a művészetbe fektetik a pénzüket. Persze van, akit csupán az alkotások szeretete vonz, kétségtelen azonban az is, hogy egy Picassoba vagy Bak Imre festménybe helyezni a tőkénket egyáltalán nem rossz döntés manapság. Fenyvesi Áron művészettörténésszel, az acb Galéria vezető kurátorával beszélgettünk többek között arról, mit kell tudnia annak, aki műgyűjtésre adja a fejét.

trsnds.comtrsnds.com

S ha már üzlet, valószínűleg minden sportrajongót érdekel, valójában mekkora biznisz a Forma-1. Kívülről nézve nagy, de minden szinten megállja a helyét ez a megállapítás? Ennek jártunk utána Tempó rovatunkban.

Itt a tavasz, közeledik a nyár, és egyre többen vágyunk felfedezni új tájakat. Puskás Dániellel egészen Izlandig, majd onnan Ázsiába repülhetünk – a kint élő fiatal hobbifotóssal a szigetországról, ázsiai kalandokról és felismerésekről, fotózásról és a komfortzóna elhagyásáról beszélgettünk.

Ahhoz is egy kicsit ki kell lépni a komfortzónánkból, hogy mondjuk repülő helyett egy lakóautóval induljunk útnak – ám mennyivel izgalmasabb így körbecsavarogni a világot! Jártunk Ibizán is Sárdi Gergellyel, azaz a Truesounds csapat tagjával, Gregory S-el, aki Djként ma már a bulisziget legmenőbb klubjaiban pörgeti fel a tömeget zenéivel, de a tavaszhoz kapcsolódva a böjt kérdésére is kitértünk.

Fotó: Kevin Schmid/UnsplashFotó: Kevin Schmid/Unsplash

Ajánlunk egy remek új veszprémi bistrot is, ismét környezettudatosságra szólítjuk fel az olvasókat, és persze készültünk még pár izgalmas témával. A részletek olvashatók a legfrissebb Ecoport magazin hasábjain nyomtatott formában vagy online a www.ecoportmagazin.hu oldalon.

vehir.hu
további cikkek
Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása. ma 16:31 Megújult a takácskerti sportpálya Megújult a takácskerti sportpálya Az Európa Kulturális Fővárosa év alatt rengeteg nagyszabású infrastrukturális beruházás történt Veszprémben, de a városrészek fejlődése nem állt meg, és a helyi közösségek töretlen erővel dolgoznak együtt továbbra is. Ahogy a Takácskert eddig elhanyagolt focipályának megújulása is ezt mutatja.   ma 15:56 Vajon kitől idézett a V-Busz? Vajon kitől idézett a V-Busz? „Hidd el, hogy képes vagy rá és félig már véghez is vitted.” Ez a mondat fogadja a V-Busz utazóközönségét a buszok kijelzőjén. Na, de kitől származik az idézet, ami az érettségiző diákoknak szól elsősorban? ma 10:00 Ki oldja meg a problémákat a Csolnoky Ferenc Kórházban? közélet Ki oldja meg a problémákat a Csolnoky Ferenc Kórházban? Szombat délelőtt a vármegyei Csolnoky Ferenc kórház bejárata előtt „Haldokló egészségügy - a Csolnoky Ferenc Kórház gazdátlan” címmel tartott sajtótájékoztatót Dr. Varga-Damm Andrea képviselőjelölt és Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő.   tegnap 17:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.