Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Húsvéti csomagokra gyűjt a VVHHFE

2019. április 5. 4:00
Hatvanöt hátrányos helyzetű általános iskolás diák részére gyűjt húsvéti adományokat a Veszprém Városi Hátrányos Helyetű Fiatalokért Egyesület.

Az egyesület és partnerei - a Kukkantó Egyesület, a Vitalitás Nyugdíjas Klub és több veszprémi iskola - elsősorban játékokat, plüss kabalákat és persze édességeket gyűjtenek, hogy azok a hátrányos helyzetű fiatalok is kaphassanak húsvéti csomagot, akiknek családi körülményei miatt ez nem adatna meg.

- Veszprém sokadjára mutatja meg, hogy összefogással milyen jó dolgokra képes, milyen erős a közösség - fogalmazott a jótékonysági kezdeményezés fővédnöke, Gulyás Péter kézilabdázó. És valóban: az iskolák gyűjtőpontjain az akció meghirdetése óta szépen halmozódnak a felajánlások.

Ezt megerősítette Gulkai László, a Jendrassik-Venesz iskola igazgatója is,aki elmondta: a gyűjtésbe a tanárokat és a diákokat is bevonták, a diákönkormányzat is aktív szerepet vállal a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésében. Az igazgató arra is felhívta a figyelmet, hogy a gyűjtőpontra nemcsak az iskolapolgárok, hanem a környéken, a lakótelepen élők is bevihetik adományaikat.

A Jendrassik-Venesz iskola mellett adományokat gyűjt még a Csermák Antal Zeneiskola, a Skorpió Étterem, a Vitalitás Nyugdíjas Klub, a Március 15. úti könyvtár, a Kukkantó Egyesület, az Ipari Szakgimnázium, a Táncsics Mihály Szakközépiskola, a Padányi Katolikus Iskola, a Lovassy László Gimnázium, a Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnázium és az iPhon Center.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. ma 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. ma 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. tegnap 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.