2020. december 2.
//
Melinda névnap

Zumba születésnap

2019. április 17. 10:07
Immár 8. alkalommal találkozhatunk a "Zumba Fitness Barbival" születésnapi disco party hírével.

Benedek Barbi töretlen lelkesedéssel és kitartással már 8 éve táncoltatja a zumbázni vágyókat Veszprémben a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében. Hétről hétre új zenék, új koreográfiák és mozdulatok edzik a zumba szerelmeseit!

Miért érdemes kipróbálnod, ha még nem Zumbáztál?

Mert ez a mozgásforma jóval több, mint egy edzés: egy olyan program, mely a latin táncok és az aerobic elemeit ötvözi, ahová a tested viszed, de a lelked is feltöltődik, ahol nagybetűs Nő lehetsz, és ahol csak az számít, hogy önmagad lehess és élvezd a táncot. Bármikor lehetőség van csatlakozni 12 éves kortól előképzettség, táncos múlt nélkül is.

Benedek Barbi: „A tánc számomra egy olyan szenvedély, amely megszínesíti és boldogabbá teszi a hétköznapjaimat.”

Ha kedvet kaptál, akkor ne habozz!

Gyere el pénteken a Zumba órák különkiadására, egy hatalmas születésnapi buliba, ahol Dj Smash fokozza az élményt igazi disco hangulattal és sok meglepetéssel! Várunk este 19:30-kor a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében! Csak kövesd a zenét és ott találkozunk!

Addig is hallgasd a Méz Rádiót és party hangulatba jössz!

A Vehir.hu csapata is ott lesz!

vehir.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.