Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Nyolc éve zumbázik Veszprém

2019. április 20. 0:00
Nyolcadik születésnapját ünnepelte a Zumba Fitness Barbival: tánc, tombola és zene várta az érkezőket a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében péntek este.

A tánc és az aerobik ötvözeteként jellemezhető zumba Kolumbiából indult világhódító útjára. A fülbemászó dél-amerikai dallamoknak és az utánozhatatlan parti hangulatnak köszönhetően az önfeledt szórakozás garantált, ám a táncos lépéseket tartalmazó koreográfiák hatékony testedzésnek is számítanak.

A zumba rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert, hiszen az edzőtermekbe új színt hozva megmutatta, hogyan lehet igazán élvezetes a mozgás.

Benedek Barbara az elsők között vált hazánkban okleveles zumba oktatóvá és hozta el Veszprémbe a táncos edzéseket.

Benedek Barbara (Barbi)Benedek Barbara (Barbi)

A versenytánc világából váltott könnyedebb, szórakoztatóbb műfajra és idén nyolcadik éve hozza össze Veszprémben azokat, akik szeretnék magukat fitten tartani és közben a tánc iránti szenvedélyüknek is hódolni.

Vajon hogyan ünnepelhet egy igazi zumba rajongó csapat a nyolcadik születésnapon? Egy pörgős zumba házi bulival.

Az évfordulón Dj Smash szolgáltatta a talpalávalót és ezen a partin tényleg senki nem maradt ülve. Korosztálytól függetlenül mindenki mosolyogva mozgott a jól ismert dallamokra: a Kossuth Lajos Általános Iskola tornaterme megtelt zumba rajongókkal.

A vendégek között voltak, akik évek óta látogatják Barbi foglalkozásait, így egy olyan összetartó társaság alakult ki, amiért már önmagában is megéri az órákon részt venni.

A zumba üdítően hat a testre és a lélekre egyaránt: a tánc átmozgatja a testet és feltölti a lelket, kizökkent a hétköznapokból. Az egyszerű koreográfiák elsajátítása nem igényel előképzettséget, így az első alkalommal érkezők is hamar bekapcsolódhatnak a szórakoztató közös mozgásba.

Benedek Barbara mindenkit szeretettel vár óráin hétfőn és pénteken este 7-től 8 óráig a Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében.

Sulyok Georgina
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.