Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
17°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
17°C

Kiállításokkal indul a Gizella-napok

2019. május 6. 11:50
Művészeti gimnazisták művei, veszprémi nők délutánja, Sáska Tibor és tanítványai. A Gizella-napok hétfői programjaiból ajánljuk.

Mikor: 16:30
Hol: Városháza aula
Kik: A zirci III. Béla Gimnázium művészeti tagozatos diákjai
Mit csinálnak: kiállítást.

Már hagyomány, hogy a zirci III. Béla Gimnázium művészeti tagozatának végzős diákjai Veszprémben is megmutatják tudásukat. A tehetséges fiatalok alkotásaiból ezúttal is a Városháza aulájában rendeznek kiállítást, amit tanáruk, Földesi Barnabás nyit meg.

Mikor: 16-19 óra között
Hol: a Hangvilla második emeletén
Kik: a Veszprémi Nők Kerekasztala
Mit csinálnak: Összművészeti délutánt.

A VENŐKE több érzékre ható délutánra várja a veszprémieket. 16 órától citerazene és népdaléneklés tölti be a teret Betty és barátai valamint a RE-ZE-DA együttes közreműködésével. 17:15-kor alkotó képzőművész nők kiállítását nyitja meg a folyosógalérián B. Hegedűs Piros képzőművész, tanár. A napot táncházzal zárják.

Mikor: 18 óra
Hol: Március 15. úti könyvtár
Kik: Sáska Tibor és tanítványai
Mit csinálnak: Kiállítást.

A Sáska Tibor és tanítványainak festményeiből összeállított kiállítást Herth Viktória művészettörténész nyitja meg.

vehir.hu
további cikkek
Rendhagyó helyszínen a Gizella Nőikar Ünnepi koncertje Gizella-napok Rendhagyó helyszínen a Gizella Nőikar Ünnepi koncertje Veszprém Megyei Jogú Város kiemelt művészeti együttese, a Veszprém megyei Prima-díjas Gizella Nőikar 2024. évi ünnepi hangversenye a hagyományok szerint a Gizella Napok zárókoncertje is egyben. Az idei évben azonban rendhagyó helyszínen, a Szent Mihály Főszékesegyházban csendül fel a kórushangverseny. ma 10:50 Koncertekkel, borkóstolóval, felfedezőtúrával és nyereményjátékkal is készül a főegyházmegye a Gizella-napokra Koncertekkel, borkóstolóval, felfedezőtúrával és nyereményjátékkal is készül a főegyházmegye a Gizella-napokra Mutatjuk, hogy mivel készül a Veszprémi Főegyházmegye az előttünk álló hétvégén a Gizella-napokon. A hosszú programfüzetben kulturális, interaktív és gasztronómiai események is vannak a liturgikus programok mellett. ma 10:50 Álomfal épül kívánságainkból Beate Winkler alkotásain keresztül kultúra Álomfal épül kívánságainkból Beate Winkler alkotásain keresztül A Művészetek Háza közreműködésével Temesvár, Varsó és Berlin után Veszprémben is kiállítást nyitott Beate Winkler alkotóművész és emberjogi aktivista. A helyspecifikus veszprémi installáció megvalósítása 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa évad keretében indulhatott el.   2024. május 4. 22:01 Kulka Jánost választották a nemzet színészének Kulka Jánost választották a nemzet színészének Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken. 2024. május 3. 17:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.