2022. november 26.
//
Virág névnap

RAJZOLJ NEKÜNK!

2019. május 13. 9:25
Közeleg a gyereknap, ennek alkalmából a Méz Rádió és a Vehir.hu közös gyermeknapi rajzpályázatot hirdet a legfiatalabb hallgatók körében!

Várjuk a 6-14 év közötti gyerekek rajzait! A témát ti dönthetitek el, de a Méz Rádió valamilyen módon jelenjen meg a rajzokon!

A kész műveket várjuk e-mail-ben scannelve az info@mezradio.hu címre, vagy postán a Kossuth u. 6. sz. alatti címünkre. De felhozhatjátok személyesen is a Méz Rádió stúdiójába!

A rajzokra mindenképpen írjátok rá a neveteket, korotokat és anyu, apu, vagy az osztályfőnök elérhetőségét.

Beküldési határidő május 19! Ezután a Vehir.hu oldalán indul az izgalmas közönségszavazás a Vár Játék ajándékcsomagjaiért!
Rajzra fel!

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.