Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Távozik a főszerkesztő

2019. május 28. 12:05
Kilenc év után, június 1-el a Vehir és Ecoport újságok éléről távozik Pethő Imre főszerkesztő.

Pethő Imre időszakában vált a Vehir Veszprém egyik meghatározó médiumává, online piacvezetővé. Nemcsak a nézettséget sikerült növelni, hanem ezzel párhuzamosan folyamatosan fejleszteni, bővíteni a tartalmat: új rovatok indultak, mozgóképes anyagok készültek. Négy évvel ezelőtt indult útjára a kiadó nyomtatott lapja, az Ecoport magazin. A társasági és gazdasági médium mára 16 lapszámot ért meg. A kilenc év legnagyobb eredménye, hogy a Vehir lapcsaláddá bővült, hiszen az ecoport.hu, ecoportmagazin.hu mellett a Szabad-Sajtó Egyesülettel kialakított együttműködés következtében a veszpremunk.hu és a Veszprém Portré (www.vportre.hu) alkotja Bakony Balaton Média kft médiacsomagját.

- Az elmúlt kilenc esztendő minden egyes pillanatát élveztem: a szerkesztőség építését, alakítását, a folyamatos fejlesztéseket. De az újság most egy újabb, egy másik szakaszába lépett, ahol a meglévő lapok üzemeltetése a fő cél. A menedzsmenttel folytatott egyeztetések során egyértelművé vált, hogy az újságnak és nekem is egyaránt megújulásra van szükségem. A közös munka elfáradt. Ez a váltás nem szomorú, hanem kimondottan jó hangulatú, hiszen jó és sikeres évek vannak a hátunk mögött. Most csak annyi a feladatunk, hogy örüljünk az elmúlt éveknek, a közösen megélt sikereknek, és lépjünk egy új felé - hangsúlyozta Pethő Imre.

- Páratlanul sikeres éveket tudhatunk a hátunk mögött, amiért köszönettel tartozunk a távozó főszerkesztőnek. Ez a váltás nem teljes szakítást jelent, hiszen a megújuló Ecoport magazin háromfős szerkesztőbizottságában számítunk a munkájára - emelte ki Tóth Gábor Szilárd ügyvezető.

Egyúttal szeretnénk bejelenteni, hogy június 1-től a főszerkesztő pozíciót a Bakony-Balaton Média Kft-nél Hajas Bálint fogja betölteni.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.