2020. március 31. // Árpád névnap

Távozik a főszerkesztő

2019. május 28. 12:05
Kilenc év után, június 1-el a Vehir és Ecoport újságok éléről távozik Pethő Imre főszerkesztő.

Pethő Imre időszakában vált a Vehir Veszprém egyik meghatározó médiumává, online piacvezetővé. Nemcsak a nézettséget sikerült növelni, hanem ezzel párhuzamosan folyamatosan fejleszteni, bővíteni a tartalmat: új rovatok indultak, mozgóképes anyagok készültek. Négy évvel ezelőtt indult útjára a kiadó nyomtatott lapja, az Ecoport magazin. A társasági és gazdasági médium mára 16 lapszámot ért meg. A kilenc év legnagyobb eredménye, hogy a Vehir lapcsaláddá bővült, hiszen az ecoport.hu, ecoportmagazin.hu mellett a Szabad-Sajtó Egyesülettel kialakított együttműködés következtében a veszpremunk.hu és a Veszprém Portré (www.vportre.hu) alkotja Bakony Balaton Média kft médiacsomagját.

- Az elmúlt kilenc esztendő minden egyes pillanatát élveztem: a szerkesztőség építését, alakítását, a folyamatos fejlesztéseket. De az újság most egy újabb, egy másik szakaszába lépett, ahol a meglévő lapok üzemeltetése a fő cél. A menedzsmenttel folytatott egyeztetések során egyértelművé vált, hogy az újságnak és nekem is egyaránt megújulásra van szükségem. A közös munka elfáradt. Ez a váltás nem szomorú, hanem kimondottan jó hangulatú, hiszen jó és sikeres évek vannak a hátunk mögött. Most csak annyi a feladatunk, hogy örüljünk az elmúlt éveknek, a közösen megélt sikereknek, és lépjünk egy új felé - hangsúlyozta Pethő Imre.

- Páratlanul sikeres éveket tudhatunk a hátunk mögött, amiért köszönettel tartozunk a távozó főszerkesztőnek. Ez a váltás nem teljes szakítást jelent, hiszen a megújuló Ecoport magazin háromfős szerkesztőbizottságában számítunk a munkájára - emelte ki Tóth Gábor Szilárd ügyvezető.

Egyúttal szeretnénk bejelenteni, hogy június 1-től a főszerkesztő pozíciót a Bakony-Balaton Média Kft-nél Hajas Bálint fogja betölteni.

vehir.hu

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
2020. március 31. // Árpád névnap