2019. október 23. // Gyöngyi névnap

Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárult a Bérletek éjszakája

2019. június 8. 12:04
Veszprémi Petőfi Színház
A Petőfi Színház hetedik alkalommal rendezte meg a „Bérletek éjszakája" programját pénteken, amelyen még az éjféli záráskor is több százan szórakoztak.

A következő évad beharangozó eseményeként keltette életre a Bérletek éjszakáját Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-írja beszámolójában a színház.

Az évadban csak ezen a néhány órán él a „kedvezmény a kedvezménnyel” akció, mely során a nyugdíjas, diák és felnőtt nézők is kedvezőbb áron juthatnak bérlethez ezen az éjszakán. Ezt a nézők is tudták, hiszen minden eddiginél többen éltek ezzel a lehetőséggel és váltottak bérletet a következő évadra.

Ezzel párhuzamosan a színpadon a társulat tagjai, valamint a színház fiatal tehetségei énekeltek, vagy éppen énekeltették, táncoltatták meg a nézőket, illetve kvízjátékok, vetélkedők színesítették a programot exkluzív nyereményekért.

"Igyekeztünk ebben az évadban is a nézők kedvében járni és ezt a célunkat jövő évad összeállításakor is szem előtt tartottuk" - zárta az estét Oberfrank Pál színházigazgató.

vehir.hu
Domján Attila
2019. október 23. // Gyöngyi névnap