Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Még egyszerűbb a jegyvásárlás

2019. június 20. 14:02
Csütörtök délelőtt elkezdték telepíteni a V-Busz új jegyautomatáit Veszprémben. Egyelőre két ilyen eszköz került ki, a Haszkovó buszfordulóba, valamint a Hotel előtti megállóhoz. A közeljövőben további állomáson is találkozhatnak vele az utasok.

Nem a megszokott buszmegállóval találkozhattak azok a veszprémiek, akik csütörtökön a Haszkovó, vagy a belváros felé utaztak. A V-Busz munkatársai ugyanis délelőtt megkezdték és a délutáni órákra el is készültek két új jegyautomata telepítésével.

A fejlesztés más nagyvárosokban már bevált minta alapján történt, amelytől a cég azt várja, hogy még egyszerűbb és gyorsabb lesz a jegyvásárlás, ezzel is megkönnyítve a veszprémi utazóközönség mindennapjait. Az automatában jegyet és bérletet is lehet vásárolni, amely során készpénzes és bankkártyás fizetést is választhatnak azok, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

Orbán Zoltán a V-Busz Kft-től megkeresésünkre elmondta, hogy a ma telepített két automata után nemsokára a Cholnoky lakótelepen a bolt előtti buszmegállóban is elhelyeznek egy ilyen eszközt.

A veszprémiek a Haszkovó fordulóban és a Hotel előtt már ma estétől használhatják ezt a lehetőséget jegyvásárlásra.

Hajas Bálint
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.