2022. november 26.
//
Virág névnap

Még egyszerűbb a jegyvásárlás

2019. június 20. 14:02
Csütörtök délelőtt elkezdték telepíteni a V-Busz új jegyautomatáit Veszprémben. Egyelőre két ilyen eszköz került ki, a Haszkovó buszfordulóba, valamint a Hotel előtti megállóhoz. A közeljövőben további állomáson is találkozhatnak vele az utasok.

Nem a megszokott buszmegállóval találkozhattak azok a veszprémiek, akik csütörtökön a Haszkovó, vagy a belváros felé utaztak. A V-Busz munkatársai ugyanis délelőtt megkezdték és a délutáni órákra el is készültek két új jegyautomata telepítésével.

A fejlesztés más nagyvárosokban már bevált minta alapján történt, amelytől a cég azt várja, hogy még egyszerűbb és gyorsabb lesz a jegyvásárlás, ezzel is megkönnyítve a veszprémi utazóközönség mindennapjait. Az automatában jegyet és bérletet is lehet vásárolni, amely során készpénzes és bankkártyás fizetést is választhatnak azok, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

Orbán Zoltán a V-Busz Kft-től megkeresésünkre elmondta, hogy a ma telepített két automata után nemsokára a Cholnoky lakótelepen a bolt előtti buszmegállóban is elhelyeznek egy ilyen eszközt.

A veszprémiek a Haszkovó fordulóban és a Hotel előtt már ma estétől használhatják ezt a lehetőséget jegyvásárlásra.

Hajas Bálint
Kovács Bálint

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.