Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
14°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
14°C

Durmics Zsuzsanna vehette át a Véghely-díjat

2019. július 1. 12:00
A köztisztviselők városi díját a köztisztviselők napján adták át.

Durmics Zsuzsanna Veszprémben a Vetési Albert Gimnáziumban érettségizett, majd 1999-ben szerzett diplomát a Janus Pannonius Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Karán építészmérnökként és építész szakos mérnöktanárként. 2015-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán okleveles építőmérnökként diplomázott.

Pályája elején műszaki előkészítőként dolgozott. 2001-ben került Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, ahol kezdetben építéshatósági ügyintézőként tevékenykedett, majd 2012-től a Veszprémi Csoport csoportvezetője lett. 2016. március 1. óta a Városépítészeti Iroda vezetője.

Durmics Zsuzsanna az általa betöltött munkakörben - akár ügyintézőként, akár vezetőként - feladatait a legmagasabb szintű szakmai igényességgel és köztisztviselői elhivatottsággal végzi. Az építéshatósági tevékenységben lehetőséget lát arra, hogy a város méltán híres természeti és építészeti örökségének megőrzésében és gazdagításában részt vegyen, együttműködve a településrendezési-, fejlesztési, városüzemeltetési feladatokat ellátó hivatali szervezeti egységekkel. Fontosnak tartja, hogy az általa irányított irodához forduló ügyfelek az anyagi- és eljárási szabályok betartása mellett, a tisztességes eljáráshoz való jog érvényre jutásával, gyors és hatékony hatósági eljárás lefolytatásával találkozzanak.

Mind a hivatali feladatellátás során megnyilvánuló szakmai elkötelezettsége, szorgalma, mind humánus életszemlélete követendő példát állít a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői elé.

vehir.hu
további cikkek
Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Megjelent az 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédelmi civil szervezetek részére Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a mai napon megjelent az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek szóló 500 millió forintos keretösszegű pályázat kiírása. tegnap 16:31 Megújult a takácskerti sportpálya Megújult a takácskerti sportpálya Az Európa Kulturális Fővárosa év alatt rengeteg nagyszabású infrastrukturális beruházás történt Veszprémben, de a városrészek fejlődése nem állt meg, és a helyi közösségek töretlen erővel dolgoznak együtt továbbra is. Ahogy a Takácskert eddig elhanyagolt focipályának megújulása is ezt mutatja.   tegnap 15:56 Vajon kitől idézett a V-Busz? Vajon kitől idézett a V-Busz? „Hidd el, hogy képes vagy rá és félig már véghez is vitted.” Ez a mondat fogadja a V-Busz utazóközönségét a buszok kijelzőjén. Na, de kitől származik az idézet, ami az érettségiző diákoknak szól elsősorban? tegnap 10:00 Ki oldja meg a problémákat a Csolnoky Ferenc Kórházban? közélet Ki oldja meg a problémákat a Csolnoky Ferenc Kórházban? Szombat délelőtt a vármegyei Csolnoky Ferenc kórház bejárata előtt „Haldokló egészségügy - a Csolnoky Ferenc Kórház gazdátlan” címmel tartott sajtótájékoztatót Dr. Varga-Damm Andrea képviselőjelölt és Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő.   2024. május 5. 17:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.