2019. október 15. // Teréz névnap

Már nem csak hűvös, csapadékos is

2019. július 12. 8:59
Vmeteo.hu

Pénteken gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, napközben többször kialakulhat zápor, esetleg zivatar, számottevő mennyiségű csapadék azonban nem valószínű. A gyenge, változó irányú szél csak az esetlegesen kialakuló zivatarok környezetében élénkülhet meg átmenetileg. Délután 20°C, este 17°C várható - írja a VMeteo.hu.

Szombaton hűvös, csapadékos nap vár ránk. Egy közeledő, hullámzó frontrendszer felhőzete lesz felettünk, napközben ismétlődő eső, zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. A gyenge, mérsékelt északnyugati szél az esti órákra megélénkülhet, ekkor várható a felhőzet felszakadozása is. Szombaton a hőmérséklet reggel 15°C, délután 19°C, este 17°C körül alakul.

Vasárnap a front mögött mérsékelt-élénk északnyugati szél fúj, a felhőátvonulásokból futó zápor előfordulhat és kissé erősödik a nappali felmelegedés.

Hétfőtől mérsékelten meleg nyári idő vár ránk, több órás napsütés, délutánonként 25°C-27°C körüli hőmérsékleti értékekkel.

Csütörtöktől ismét változékonyabb lehet az időjárás, de a jövő hét végére várhatóan pár fokkal tovább emelkedik a hőmérséklet.

vehir.hu
2019. október 15. // Teréz névnap