2022. november 26.
//
Virág névnap

Egy munkagép miatt nem lehet telefonálni

2019. július 25. 13:30
mti.hu
Akadozik a hálózat, ha Vodafone-osként Telenor számot akarunk hívni. A hibát állítólag egy munkagép szerencsétlen manővere okozta.

Olvasóink is jelezték, hogy nem tudnak telefonálni egyes mobilhálózatokból. Az MTI információi szerint a hibát egy munkagép okozta, amely csütörtök délelőtt átvágta a Vodafone hálózatát kiszolgáló kábelt.

A hiba elsősorban azokat érinti, akik Vodafone hálózatból Telenor-os számot szeretnének tárcsázni.

A mobilszolgáltató tájékoztatása szerint dolgoznak a hiba mielőbbi elhárításán.

FRISSÍTÉS: a Vodafone sajtóosztálya csütörtök késő délután tájékoztatta porátlunkat, hogy a hálózat ismét zavartalanul működik. A szolgáltató és alvállalkozójának szakemberei mindent megtettek a hiba mielőbbi elhárításáért, a Vodafone az érintett ügyfelek elnézését kéri a kellemetlenség miatt.

A kép illusztráció.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.