2019. december 13. // Luca névnap

Termékmintával könnyebb a döntés!

2019. augusztus 16. 11:36
Tény, hogy a bútorfelújítás reneszánszát éli. A jelenség mögött nem pusztán az anyagi megfontolás áll, hanem a tudatos fogyasztói szemlélet is. A régi, megunt dolgainkat nem kell feltétlenül szemétre vetnünk. Számos használati tárgy, így otthonuk, munkahelyünk berendezési tárgyai, bútorai is időről időre elhasználódnak. Egy költözés, egy új lakó érkezése, de az egyéni elképzelések változása is életre hívhatja a megújulás igényét. A lakókörnyezet kialakításában kiemelten fontos bútoraink külleme, állapota. Azonban nem vehetünk mindig új és új tárgyakat! Pusztán azért, mert valami kiment a divatból, vagy a használatból adódóan kissé megkopott a régi fénye, attól az még funkcionálisan tökéletes lehet!

Fólia termékminta csomag

A bútorfelújításhoz, otthonunk helyiségeinek szépítéséhez is kiváló megoldást jelent az öntapadós fólia használata. Akár már vizes helyiségeinkben is használhatjuk, de főleg a bútorlapok fedésében játszhat főszerepet. Rendelés előtt azonban érdemes termékminta csomagot kérni, hogy saját szemünkkel győződjünk meg a fólia színéről. A monitor becsaphat, nem biztos, hogy pontosan visszaadja a kiválasztott színt, ezért is javasolt a termékminta beszerzése. Sokak számára kézbe fogva, a felújítandó felülethez próbálva lesz egyértelmű, hogy milyen hatást is érhetünk el a fóliázással. Főleg nagyobb mennyiség megvétele előtt érdemes megrendelni a csomagot.

Mire jó a termékminta?

Az A4-es méretű próbadarabok már jól visszaadják a fólia tulajdonságait. Ha lakásunkban szeretnénk harmonikussá tenni a különféle bútorokat, akkor ezekkel a mintákkal összehasonlíthatjuk a színeket. Ha egyszerűen csak megunt környezetünket fóliázással frissítenénk fel, akkor is segítségünkre lehetnek a színkombinációk tekintetében. Konyhában, pultra alkalmazva tesztelhetjük, hogy bírja-e a fokozott igénybevételt a fólia. A mintákkal ellenőrizhetjük azt is, hogy vizes helyiségeinkben miként működik a fólia, illetve a sarkok, élek fedését is kipróbálhatjuk. Kifejezetten javasolt a termékcsomag, ha fa- vagy márványhatású, erezetes felületet szeretnénk. A fólia rajzolata, mintázata is befolyásoló tényező lehet a végleges döntés előtt.

Sokoldalú használat

Nem véletlen az öntapadós fólia népszerűsége. A dekorációs és felújítási lehetőségek nem csak a bútorokra, nyílászárókra, falakra korlátozódnak. Különleges burkolatot nyerhetünk a 3D-s csempematricával vagy a kifejezetten padlóra alkalmazható anyagokkal. Az öntapadós fólia sokoldalú felhasználásához igazodva, a tapéták funkciójától függően különféle termékminta csomagok rendelhetők. Aki szívesen nyitna a tükör-, illetve üvegfóliák világa felé, annak is lehetősége van termékmintákon keresztül ismerkedni ezekkel a típusokkal. A dekor és üvegfólia mellett padlóra alkalmazható termékmintát is rendelhetünk.

vehir.hu

További cikkek

KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.
2019. december 13. // Luca névnap