2019. október 22. // Előd névnap

Miben segíthet nekünk a Reconnective Healing?

2019. augusztus 16. 11:39
Maga a kapcsolatteremtő gyógyítás egy speciális, érintés nélkül létrejövő, „frekvenciás” gyógyítás. Ennek során a gyakorló személy hozzáfér egy különleges energiamezőhöz, a különböző frekvenciák széles választékához, aminek segítségével érzelmi és fizikai szintű gyógyulást hoz létre. Több, mint a hagyományos értelemben vett energiagyógyászat, ezen felül pedig olyan rezgésekkel hoz kapcsolatba, ami már sejtszinten hat a DNS-re.

Kiss Henriett és a Reconnective Healing

Az egész egy interjúval kezdődött, ami igazán figyelemfelkeltőre és megkapóra sikeredett. Mit tesz ilyenkor az ember? Természetesen tovább böngészi a világhálót, míg megtalálja az ideális fórumot ahhoz, hogy kielégítse a tudásszomját.

Nem volt ez másként Kiss Henriettel sem, aki ennek köszönheti, hogy elkezdett érdeklődni Dr. Eric Pearl munkássága iránt. Mikor megszületett benne az elhatározás, hogy ez tényleg fontos szerepet fog játszani az életében, minden követ megmozgatott, hogy elindulhasson ezen az úton. Elsőnek megkapta a képzéshez szükséges Kapcsolatteremtő Gyógyítást, majd Hollandiába utazott, hogy részt vegyen a Kapcsolatteremtő Gyógyítás képzésen. Ott magával Dr. Eric Pearllel vitathatta meg, hogy milyen további képzések állnak a rendelkezésére, mint következő lépcső.

Később megszerezte a képesítést, amely ahhoz szükséges, hogy Kapcsolatteremtő Gyógyítást végezhessen, és segíthessen az embereknek.

Pár szó Dr. Eric Pearl kiropraktőrről

Eric Pearl 12 évig dolgozott csontkovács orvosként, majd egyik napról a másikra változást érzékelt maga körül. Erről részleteket olvashatnak egy interjúban, ahol maga mesél a Reconnective Healingről.

Ezután arra lett figyelmes, hogy a keze alatt máshogy gyógyulnak a páciensek. Akadt olyan példa, aki a kerekesszékből állt fel, más a hallását, látását nyerte vissza általa.

Bár hihetetlennek hangzik, de a módszer működik. Nincs más nyitja, mint hogy túl tudjunk lépni önmagunkon, a különböző technikákon, és képessé váljunk önmagunk és mások meggyógyítására, akár fizikai, akár érzelmi szinten.

Maga a kezelés sem bonyolult, és nem igényel semmilyen előképzettséget. Nincs más dolga a páciensnek, mint nyugodtan lefeküdni és hagyni, hogy különböző élmények, érzések érjék, míg Dr. Eric Pearl dolgozik az energiákkal.

Miután egyre több felkérést kapott, hogy tanítsa meg másoknak is a technikáját, végül igent mondott. Már az elején leszögezte, hogy ő nem ígér senkinek sem gyógyulást, hanem egyensúlyba hozza a testet-lelket-szellemet, és ezáltal múlik el számos panasz.

Itthon közel hatszázan végezték el nála a szemináriumot, így ha felkeltette az érdeklődését, forduljon bátran Kiss Henrietthez, aki nem elégedett meg azzal, hogy megtanulta a Kapcsolatteremtő Gyógyítást, hanem a mai napig képzi magát, hogy egy új és magasabb szintre juthasson a Reconnective Healing területén is.

vehir.hu

További cikkek

Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Huszonkilencedik bajnoki címét gyűjtötte be Szolnoki Olivér
Megyeszékhelyünk 21 éves biliárdos tehetsége, Szolnoki Olivér felnőtt kategóriában tizenharmadik, összességében pedig huszonkilencedik magyar bajnoki címét gyűjtötte be szeptember 15-én a Budapesten rendezett pool biliárd 8-as országos megmérettetésen.
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Jég nélkül nehezebb, de nem lehetetlen
Közel sem egyszerű, de egyben szerencsés helyzetben vannak a Veszprémi Jéglovagok utánpótláskorú jégkorongozói. Az egyesületnek a közelmúltban ugyanis több költözést is meg kellett élnie az uszoda beruházása miatt. A város támogatásával azonban a sátras kispálya kibővülhet, és szabványos méretű jégfelületre növelve a Tüzér utcába költözik az őszi évszak folyamán.
A sport és a tanulás erősítik egymást
A sport és a tanulás erősítik egymást
Jó hangulatú beszélgetésen vehettek részt, akik szombaton kora délután a Vasas Sportpályára látogattak. A Fiatalok Napján sportról, karrierről és tanulásról beszélt Rasovszky Kristóf, Nagy László, Porga Gyula, Orbán Éva és Szentgyörgyi Rómeó.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.
2019. október 22. // Előd névnap