Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
2°C
2024. március 19. József
Veszprém
2°C

Miben segíthet nekünk a Reconnective Healing?

2019. augusztus 16. 11:39
Maga a kapcsolatteremtő gyógyítás egy speciális, érintés nélkül létrejövő, „frekvenciás” gyógyítás. Ennek során a gyakorló személy hozzáfér egy különleges energiamezőhöz, a különböző frekvenciák széles választékához, aminek segítségével érzelmi és fizikai szintű gyógyulást hoz létre. Több, mint a hagyományos értelemben vett energiagyógyászat, ezen felül pedig olyan rezgésekkel hoz kapcsolatba, ami már sejtszinten hat a DNS-re.

Kiss Henriett és a Reconnective Healing

Az egész egy interjúval kezdődött, ami igazán figyelemfelkeltőre és megkapóra sikeredett. Mit tesz ilyenkor az ember? Természetesen tovább böngészi a világhálót, míg megtalálja az ideális fórumot ahhoz, hogy kielégítse a tudásszomját.

Nem volt ez másként Kiss Henriettel sem, aki ennek köszönheti, hogy elkezdett érdeklődni Dr. Eric Pearl munkássága iránt. Mikor megszületett benne az elhatározás, hogy ez tényleg fontos szerepet fog játszani az életében, minden követ megmozgatott, hogy elindulhasson ezen az úton. Elsőnek megkapta a képzéshez szükséges Kapcsolatteremtő Gyógyítást, majd Hollandiába utazott, hogy részt vegyen a Kapcsolatteremtő Gyógyítás képzésen. Ott magával Dr. Eric Pearllel vitathatta meg, hogy milyen további képzések állnak a rendelkezésére, mint következő lépcső.

Később megszerezte a képesítést, amely ahhoz szükséges, hogy Kapcsolatteremtő Gyógyítást végezhessen, és segíthessen az embereknek.

Pár szó Dr. Eric Pearl kiropraktőrről

Eric Pearl 12 évig dolgozott csontkovács orvosként, majd egyik napról a másikra változást érzékelt maga körül. Erről részleteket olvashatnak egy interjúban, ahol maga mesél a Reconnective Healingről.

Ezután arra lett figyelmes, hogy a keze alatt máshogy gyógyulnak a páciensek. Akadt olyan példa, aki a kerekesszékből állt fel, más a hallását, látását nyerte vissza általa.

Bár hihetetlennek hangzik, de a módszer működik. Nincs más nyitja, mint hogy túl tudjunk lépni önmagunkon, a különböző technikákon, és képessé váljunk önmagunk és mások meggyógyítására, akár fizikai, akár érzelmi szinten.

Maga a kezelés sem bonyolult, és nem igényel semmilyen előképzettséget. Nincs más dolga a páciensnek, mint nyugodtan lefeküdni és hagyni, hogy különböző élmények, érzések érjék, míg Dr. Eric Pearl dolgozik az energiákkal.

Miután egyre több felkérést kapott, hogy tanítsa meg másoknak is a technikáját, végül igent mondott. Már az elején leszögezte, hogy ő nem ígér senkinek sem gyógyulást, hanem egyensúlyba hozza a testet-lelket-szellemet, és ezáltal múlik el számos panasz.

Itthon közel hatszázan végezték el nála a szemináriumot, így ha felkeltette az érdeklődését, forduljon bátran Kiss Henrietthez, aki nem elégedett meg azzal, hogy megtanulta a Kapcsolatteremtő Gyógyítást, hanem a mai napig képzi magát, hogy egy új és magasabb szintre juthasson a Reconnective Healing területén is.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.