2023. február 7.
//
Tódor névnap

A céges autók kezelésének költséghatékony módja

2019. augusztus 16. 11:47
A céges autók kezelését igenis lehet költséghatékony módon intézni. Ráadásul mindezt úgy, hogy az adminisztráció és az ügyintézés folyamata ne legyen bonyolult, hanem egyszerű és átlátható.

A SeaFleet gyakorlott és tapasztalt flottapartnerei segítséget nyújtanak a céges járművekkel kapcsolatos ügyek intézésében. Ennek köszönhetően pedig rengeteg pénzt meg lehet takarítani.

Rövid bejegyzésünkben tahát azt fogjuk megmutatni, ahogy a SeaFleet gyakorlatilag a nagyvállalatokra jellemző professzionális ügyintézést teszi lehetővé a kisebb vállalkozások számára is. Vizsgáljuk meg tehát a céges járművek kezelésének a költséghatékony módját.

A flottakezelés sokszor költségigényes feladat

A céges járművekkel kapcsolatos ügyintézés kapcsán a legegyszerűbb megoldás egy profi flotta menedzserre bízni a feladatot. Persze nem minden vállalkozás rendelkezik elegendő gépjárművel ahhoz, hogy erre a célra megérje főállású munkaerőt alkalmazni.

Értelemszerűen a cél az, hogy a járművekkel kapcsolatos teendők minimális időt vegyenek csak el. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy minden szükséges adat pontosan dokumentálva és a jogszabályoknak megfelelően álljon rendelkezésünkre.

A SeaFleet flottapartnerei megoldást kínálnak ezekre az igényekre. Elvégre ők egytől egyig nagy tapasztalattal bíró és vizsgázott flottaüzemeltetők. Egyértelműen képesek arra, hogy költséghatékonyan és hiba nélkül intézzék a gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos ügyeket.

A SeaFleet flottapartnerei a következő előnyöket hozzák el Önnek

Ezzel a megoldással egy flotta nyilvántartó szoftver vásárlása vagy bérlése teljes mértékben szükségtelenné válik. A kezelt adatok biztos kezekben lesznek, emellett pedig a GDPR követelményeinek is megfelelnek.

Az autókkal kapcsolatos feladatok intézésére nem kell egy belső munkatárs munkaidejét rááldozni. Egyúttal minden egyes határidő pontosan be lesz tartva, az elfelejtett teendők miatti kellemetlenségektől nem kell tartani.

Ráadásul tíznél kevesebb autó alatt is költséghatékony konstrukciót vehetünk igénybe, a szükséges riportok pedig bármikor lekérhetők.

Hogyan lehet igénybe venni a szolgáltatást?

Ahhoz, hogy az Ön vállairól is levehesse a felesleges terheket a SeaFleet flottapartnere, keresse fel weboldalukat!

Az ott található kapcsolati űrlap kitöltését követően a SeaFleet illetékes munkatársa fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. Ezen egyeztetés alkalmával minden további információt megtudunk a szolgáltatás részleteiről, illetve a kérdéseinket is fel tudjuk tenni.

vehir.hu

További cikkek

MEGVALÓSULT A „MOZDULJ KÖZÉP-DUNÁNTÚL!” CÍMŰ PROJEKT
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.