Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az utasok igénye szerint módosítja menetrendjét a V-Busz

2019. augusztus 31. 0:19
Szeptember 1-től lép érvénybe az az új menetrend, amelyet az utazóközönség visszajelzései alapján módosított a V-Busz. A változtatások által egy új járatot is elindítanak a Vasútállomás és az Endrődi lakótelep között.

Veszprém közösségi közlekedéséért felelős cég közleményben tudatta, hogy az iskolakezdéssel egy időben több módosítást is eszközöl az eddigi útvonalakban és menetrendekben. Szeptember 1-től érvénybe lép a veszprémi utazási szokások alapján megújított menetrend.

A változtatások egy új 10A jelű járatot is tartalmaznak. Veszprém közösségi közlekedéséért felelős cég közleményben tudatta, hogy az iskolakezdéssel egy időben több módosítást is eszközöl az eddigi útvonalakban és menetrendekben:

  • Hétfőtől a 17-es autóbusz immáron nem közlekedik, a TESCO a 7-es autóbusszal továbbra is elérhető.

  • 10A jelzéssel új járat indul, amely a 2-es vonalának módosításával, nem közvetlenül a Jutasi úton, hanem Bakonyalja körbejárásával éri majd el a Vasútállomást mindkét irányba.

  • Az új járaton kívül többek között a 18-as autóbusz útvonalában is változások lesznek, ezentúl mindkét irányban betér Jutaspusztára, hogy a körzeti iskolák jobban és még biztonságosabban elérhetők legyenek a tanulók számára.

A V-Busz felhívja a figyelmet arra, hogy a 14E autóbusz, amely a vasút és az állatkert között közlekedik – az eredeti terveknek megfelelően – csak a nyári időszakban közlekednek.

Továbbá emlékeztetnek arra, hogy szeptember 2-től, hétfőtől ismét hétköznapokon a tanítási napoknak megfelelő menetrend szerint közlekednek majd a buszok.

A veszprémi helyi járatok útvonaláról és menetrendjéről a V-Busz honlapján részletesen tájékozódhatnak.

vehir.hu
további cikkek
239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt 239 Veszprém vármegyei autós akadt fent a rendőrség múlt heti akciójában gyorshajtás miatt A rendőrség közzétette a múlt heti nagyszabású akciójának eredményeit, amiben elsősorban gyorshajtókra vadásztak Veszprém vármegye útjain is. ma 11:29 A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A magyar költészet napja alkalmából ismét Versbusz a V-Busznál A V-Busz utasai már megszokhatták, hogy a magyar költészet napja alkalmából április 11-én a Veszprémi Petőfi Színház művészei néhány járatukon versekkel, versrészletekkel godolkodtatják el néhány percre az utasainkat. 2024. április 10. 11:57 A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába A veszprémiek is beleszólhatnak a kormány zöld stratégiájába ,,Közös ügyünk a zöldenergia” címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délben Porga Gyula polgármester és György László gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért és a Tanítsunk Magyarországért program koordinációjának ellátásáért felelős kormánybiztos. Az esemény célja a Zöld Energia Online Konzultációjának népszerűsítése a lakosság körében.   2024. április 8. 22:09 Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.