Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jelentkezz a Pannon UniFestre!

2019. szeptember 17. 5:00
Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pannon UniFest, november 9. és 14. között.

A Pannon UniFest megálmodója a Hallgatók a Művészetért Egyesület, de mára már egyesületen kívüli tagokkal is bővült a csapat. A fesztivál célja, hogy a környékbeli fiatalokat összehozza, méghozzá a kultúra nevében. A rendezvényre azon fiatalok jelentkezését várják, akik valamely művészeti ágat közel érzik magukhoz, akár hobbi szinten művelik is valamelyiket, és ezt szívesen megmutatnák az adott szakmában jártas művészeknek.

A fesztivál egy egész héten keresztül biztosít kulturális rendezvényeket, így hétfőtől péntekig olyan programok várják az érdeklődő fesztiválozókat, mint a táncház, vagy éppen valamely szekcióhoz kötődő kerekasztalbeszélgetés.

Fotó: Pannon UniFestFotó: Pannon UniFest

A zsűri a versenyszámokat bronz, ezüst, illetve arany minősítésbe sorolja majd be, emellett pedig szakmai tanácsokkal látja el a fiatal tehetségeket.

Idén a következő kategóriákra lehet jelentkezni:

vers- és prózaírás
ének
zenekar
hangszer
vers- és prózamondás
festmény/rajz
fotó

Akit a fesztivál részének nem a fellépés része érdekel, hanem belülről szeretné végig kísérni, hogy miként működik egy efféle rendezvény, és látni szeretné, mi történik a színfalak mögött, annak ajánljuk figyelmébe, hogy önkéntesnek is lehet jelentkezni: judit.kovacs@pannon-unifest.eu címen.

A fesztiválra október huszonhetedikéig lehet jelentkezni, az alábbi felületen.

Szabó Eszter
további cikkek
Veszprém ragyog tovább! Veszprém ragyog tovább! Megnyílt a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programra visszatekintő „Ragyogj tovább! Kétezerhuszonhárom! -  Európa Kulturális Kreatív Régiója: egy évad emlékei, egy évad jövője” című kiállítás a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban. A kreativitás ünnepén 1,5 milliónál is több látogató élvezhette 116 településen 24 műfaj több mint 3600 eseményét. ma 11:34 Víztükör és teagőz Víztükör és teagőz Nagyvári Csaba festményeiből nyílt kiállítás az Íródeákban pénteken. 2024. április 23. 14:01 Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Martha Graham amerikai táncosnő szerint a legnagyobb táncosokat nem a tudásuk, hanem a szenvedélyük teszik naggyá – az élet pedig újra és újra bizonyítja, ez mennyire igaz. Március 22–24. között az olaszországi Lecce városában mutathatták meg tehetségüket és képviselhették Veszprémet a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola balerinái: a X. IBCDC Domenico Modugno Nemzetközi Balett- és Kortárstánc versenyen nem várt kihívásokkal szembesültek, ráadásul először versenyeztek profi kategóriában, elhivatottságuk mégis a dobogóra repítette őket, bizonyítva, Veszprém méltán lett kulturális főváros.  2024. április 23. 17:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.