Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy kattintásnyira kilenc év eredményei

2019. szeptember 26. 0:13
Interaktív térképen követhetjük az elmúlt évek veszprémi fejlesztéseit.

Kilenc kategóriában közel 50 veszprémi fejlesztést mutat be az az interaktív térkép, amit a veszprem.hu portálon keresztül lehet elérni mától.

A 2010-től napjainkig tartó időszakban a szabadidős beruházásoktól kezdve az egészségügyi fejlesztéseken át az oktatáshoz kapcsolódó projektekről is lehet tájékozódni, valamint elhelyezni azokat Veszprém, valamint Gyulafirátót, Kádárta és Szabadságpuszta térképén.

Az interaktív térképet Porga Gyula polgármester Facebook-oldalán mutatta be elsőként.

Örömmel mutatjuk be az elmúlt 9 év jelentős veszprémi beruházásait szemléltető térképet, a közös sikereinket, eredményeinket.
Folytassuk tovább a megkezdett munkát!

kommentálta a polgármester az új funkciót a városi honlapon.

A felhasználóbarát térképen bárki kijelölheti, hogy mely területek fejlesztéseire kíváncsi, ezt követően azok megjelennek Veszprém térképén, további információkat adva a beruházásokról.

Mind a kilenc kategóriát kiválasztva, gyakorlatilag nem marad olyan városrész, amelyben ne jelenne meg valamilyen fejlesztés, amit az elmúlt kilenc évben valósított meg az önkormányzat.

A térkép asztali számítógép mellett okostelefonon is elérhető.

vehir.hu
további cikkek
Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak A kormány Ifjúsági garancia plusz programja négy pillérre épül: bértámogatásra, lakhatási és utazási támogatásra, valamint átképzésre - ismertette Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. ma 11:48 Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket, és szeretnék bejárni Európát, kedd déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre - tájékoztatott a MÁV-START. ma 9:11 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. tegnap 19:20 Irán megtámadta Izraelt, Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot iráni drón- és rakétatámadás Irán megtámadta Izraelt, Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot Iránból több száz drónt indítottak Izrael irányába szombat éjszaka óta. A légitámadások következményeinek értékelésére Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta a Védelmi Tanácsot a Karmelita kolostorba. 2024. április 14. 10:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.