Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VEN 2008: Dübörög a város

2008. május 6. 18:59
Felvonuló egyetemistáktól volt hangos kedden kora délután Veszprém. A szokásokhoz híven a csapatok idén is az érseki palota előtti téren gyülekeztek, ahonnan egymás után, parádés elemekkel tarkítva érkeztek az Óváros térre.

Elsőként a VEN Rider táncosokkal tarkított showját nézhették végig az érdeklődők, majd a LOVEN hippijei érkeztek hangos énekléssel egy szivárvány színűre festett Barkas tetején a biztonságos szexet hirdetve, óvszereket szórva a bámészkodók sorai közé.

Őket követően találkozhattunk az VENszülöttekkel, akik elefánt híján lovaskocsin araszoltak a macskaköves utcákon, majd VENstones Frédiék kőkorszaki járművét csodálhattuk meg.

Utolsóként gördült be a térre a rém VEN(d)es család. Jelöltjük gyermekkori álmát váltotta valóra, bűntetlenül mászhatta meg a tér közepén található emlékművet és mikrofon híján ordíthatott torka szakadtából, hogy a távolabb állók is jól hallják beszédét.

A bemutatkozás és a buzdító beszédek után a csapatok több, mint ezer hallgató gyűrűjében indultak tovább a felső kampusz felé.

Kocsis Sándor

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.