2022. május 25.
//
Orbán névnap

Csatorna rekonstrukciós munkálatok

2009. november 26. 9:52
városháza

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a veszprémi csatorna rekonstrukciós munkák folytatódnak.

2009. november 25-től csatornaépítéssel érintett helyszín: Bem, Hajlat, Hold, Jázmin, Egyetem utca, Tizenháromváros tér, Wartha V. utca

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Bem, Hajlat, Hold (Csap u 7. sz – Hold u. 16-14/1 sz., - Kádártai út 30-34 számú ingatlanokat érintve), Jázmin, Egyetem, Wartha utca, Tizenháromváros tér utcáiban a csatorna építés időszakos illetve teljes útlezárás mellett történik.

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy útjuk szervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat. Az építés ideje alatt az érintett lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk.

Az adatokat a hirdetéshez a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. szolgáltatja.

Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket köszönjük.

További információ: Beszt Kft.: 88/578-910, Swietelsky Magyarország Kft.: 88/401-170, Veszprém és Térsége Szennyvízelvezetési és –kezelési Önkormányzati Társulás: 80/949-009.

A csatornaépítés Veszprém és térsége szennyvízelvezetési és -kezelési projekt keretében valósul meg az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával a Swietelsky Magyarország Kft. kivitelezésében. Veszprém város ezen részén a kivitelezési munkálatok a régi szennyvíz csatorna rendszer felújítását szolgálják.

vehir.hu