Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Utcafórum kötetlen formában

2019. október 4. 18:18
A Viola utca lakói hetedik éve rendezték meg hagyományos zsíroskenyér partijukat péntek este, melyre a városvezetést is meghívták.

A Kertváros lakói 2013 óta gyűlnek össze, hogy némi pogácsa, zsíroskenyér, sör és sütemény mellett erősítsék meg kapcsolataikat.

A hagyományos összejövetelre minden évben érkeznek a városvezetés részéről is, hogy közösen, kötetlen formában vitassák meg a város és a környék ügyeit. A baráti hangulatú program Porga Gyula polgármester és Brányi Mária alpolgármester közös utcafóruma is volt egyben.

A Viola utcai találkozó Porga Gyula polgármester utcafóruma is volt egybenA Viola utcai találkozó Porga Gyula polgármester utcafóruma is volt egyben

Az utóbbi évek legnagyobb városrészi beruházása az utcai csapadékelvezető rendszer korszerűsítése volt, melynek lebonyolításában a Bakony-Balaton Média Kft., mint projektpartner vett részt. A péntek esti zsíroskenyérpartin a cég vezetése átadta azokat az esővízgyűjtő edényeket, melyeket korábban ajánlott fel a környék lakóinak.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. ma 11:49 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.