2020. február 24. // Mátyás névnap

Porga: Veszprém további fejlődéséhez egységre van szükség

Ahhoz, hogy Veszprém továbbra is dinamikusan fejlődő város maradjon, a Fidesz-KDNP jelöltjeit kell támogatni- mondta kampányzáró sajtótájékoztatóján Veszprém polgármestere.

Rövid, de intenzív kampányt tudhat maga mögött a Fidesz-KDNP Veszprémben - jelentette ki a kampányzáró sajtótájékoztatóján Porga Gyula polgármester kedd délelőtt a belvárosban. Mint mondta, a képviselőjelöltek bemutatása után egyből munkához láttak, és a választókerületek végigjárása során intézményvezetőkkel, civil szervezetekkel, vállalkozásokkal találkoztak, valamint négy nagyobb lakossági fórumot tartottak.

"Arra törekedtünk, hogy minél több veszprémivel beszélhessünk a város mindennapjairól és jövőjéről. A találkozások megerősítettek abban, hogy Veszprém jó úton jár."

- A beszélgetések alapján a veszprémiek támogatják a kilenc éve megkezdett munkát, ám feladat és munka is akad bőven, amiket az előttünk álló időszakban szeretnénk a javaslatok alapján megvalósítani. A programunk a veszprémiek részéről nagy támogatottságot kapott - mondta a polgármester, aki bízik abban, hogy a választópolgárok nem elsősorban a kampányidőszak, hanem az elmúlt kilenc év munkája és eredményei alapján ítélik meg őket.

- Veszprém ma egy békés, nyugodt, dinamikusan fejlődő közösség. Veszprém a városlakóknak anyagi és fizikai biztonságot, valamint jó minőségű munkahelyeket, szolgáltatásokat nyújt. Az itt élő közösség büszke a múltjára, és értékeire, aktívan vesz részt a közélet alakításában. Ez a klíma megteremti azt a pozitív várakozásunkat, hogy 2023-ban olyan minőségű programot mutassunk be Magyarországnak és Európának, amelyre utódaink is büszkék lehetnek.

Porga Gyula a Fidesz-KDNP jelöltjeivel tartott kampányzáró sajtótájékoztatót október 10-én a belvárosbanPorga Gyula a Fidesz-KDNP jelöltjeivel tartott kampányzáró sajtótájékoztatót október 10-én a belvárosban

Ahhoz, hogy a város 2024-ben, 2025-ben, és utána is Veszprém Európa Kulturális Fővárosai közé tartozzon, együttműködésre és együtt gondolkodásra van szükség-fogalmazott a Fidesz-KDNP polgármestere, aki arra kérte a veszprémi választópolgárokat, hogy ha egyetértenek azzal a dinamikus fejlődéssel, ami az elmúlt 9 évben tapasztalható volt, támogassák a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét és képviselőjelöltjeit.

Ge. Á.
Kovács Bálint

További cikkek

Külügyminisztérium: alapos megfontolás javasolt az észak-olaszországi utazás előtt
Külügyminisztérium: alapos megfontolás javasolt az észak-olaszországi utazás előtt
Az észak-olaszországi utazást tervezőknek a koronavírus-járvány miatt azt javasoljuk, hogy a látogatásról csak alapos megfontolás és mérlegelés után döntsenek - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap az MTI-vel.
Szombat este báloztak a nyugdíjasok
Szombat este báloztak a nyugdíjasok
Két olasz tartományban rendeltek el karantént a koronavírus miatt
Két olasz tartományban rendeltek el karantént a koronavírus miatt
Az észak-olaszországi Lombardia és Veneto térségében lezárják az új koronavírus gócpontjait; az ott élők a következő két hétben nem hagyhatják el a területet, és senki nem léphet be oda - jelentette be Giuseppe Conte olasz miniszterelnök a rendkívüli rendelet pontjait ismertetve sajtótájékoztatón szombat éjszaka.
Először kolbászoltak Kádártán
Először kolbászoltak Kádártán
De talán nem utoljára. Hagyományteremtő céllal rendezett kolbásztöltő versenyt a Közösség Kádártáért Egyesület szombaton. Nem a versengésről, a szórakozásról szólt a nap.
Pro Meritis díjat kapott Samu Imre nyugállományú ezredes
Pro Meritis díjat kapott Samu Imre nyugállományú ezredes
Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere a városi közéletben, valamint a veszprémi nyugdíjasok érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Samu Imre részére Pro Meritis díjat adományozott.
2020. február 24. // Mátyás névnap