Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Önkéntesek a pályán

2019. október 11. 18:49
Veszprémben is csatlakoztak a 72 óra kompromisszumok nélkül kezdeményezéshez.

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg október 11. és 13. között a 72 óra kompromisszumok nélkül önkéntes programot, melyhez ezúttal Veszprémben is csatlakoztak. 

Újravonalazzák a Cholnoky iskola sportpályájátÚjravonalazzák a Cholnoky iskola sportpályáját

A 72 óra kompromisszum nélkül célja felhívni a társadalom figyelmét a fiatalok erejére elkötelezettségére, lelkesedésére és segítőkészségére. Az akció évről évre 7-9000 fiatalt mozgat meg, akik országszerte akár több mint 400 önkéntes projektet valósítanak meg.

Lefestik a kerítéstLefestik a kerítést

Veszprémben a Cholnoky Jenő Általános Iskola udvarán teszik rendbe a sportpályát a hétvégén a fiatalok: a pálya vonalazását újítják meg, illetve az azt körbevevő kerítést festik le. 

A megyében több helyszínen: többek közt Zánkán, Várpalotán, Pétfürdőn is zajlanak önkéntes akciók. 

Schöngrundtner Tamás
Domján Attila
további cikkek
Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak A kormány Ifjúsági garancia plusz programja négy pillérre épül: bértámogatásra, lakhatási és utazási támogatásra, valamint átképzésre - ismertette Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. 2024. április 16. 11:48 Nyártól nem vásárolhatnak energiaitalt a tizennyolc évnél fiatalabbak Nyártól nem vásárolhatnak energiaitalt a tizennyolc évnél fiatalabbak Amennyiben elfogadja az országgyűlés a KDNP politikusai által benyújtott törvényjavaslatot, úgy legkorábban idén nyártól a dohány- és alkoholtermékekhez hasonlóan az energiaitalok is tiltólistára kerülnek a fiataloknál. A kereszténydemokrata párt ifjúsági tagozatának tagjai veszprémi sajtótájékoztatójukon beszéltek a törvényjavaslat részleteiről. 2024. április 5. 21:46 Keddtől lehet regisztrálni az idei TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra Keddtől lehet regisztrálni az idei TeSzedd! hulladékgyűjtő akcióra Idén tizenkettedik alkalommal valósul meg a TeSzedd!, az ország legnagyobb szemétszedési programja. Az önkéntesek keddtől jelentkezhetnek az április 22-én kezdődő eseményre, melynek során megtisztítják a szűkebb-tágabb környezetüket a környezetkárosító és a tájképet is romboló, illegálisan elhelyezett hulladéktól. 2024. április 2. 10:41 Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.