Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Extra járatokat indít a temetők irányába a V-Busz

2019. október 31. 9:41 // Forrás: V-Busz
A veszprémi közösségi közlekedésért felelős cég három új járatot indít a hosszú hétvégén a temetők könnyebb megközelíthetősége érdekében.

2019. november 1-én, 2-án és 3-án a temetők jobb kiszolgálásának érdekében három rendkívüli járatot indítanak - áll a cég közleményében.

4B autóbusz

A rendkívüli járat Haszkovó forduló-Vámosi úti forduló között közlekedik, 30 percenként. Az autóbuszok a Komakút térig a 4/4A autóbuszok útvonalán, majd ezt követően a József Attila utcán közvetlenül haladnak a Temető felé, tehát a Szegfű utcáig nem érintik a 4A megállóhelyeit.

5A autóbusz

A rendkívüli járat Kádártai úti forduló-Tüzér utcai forduló között közlekedik, 60 percenként.

11A autóbusz

A rendkívüli járat Kádártai úti forduló-Vámosi úti forduló között közlekedik 60 percenként. Az autóbuszok a Vámosi úti forduló és a Budapest úti megállóhely között a 11-es útvonalán közlekednek, majd a Kádártai útra fordulva a Bolgár Mihály utcai megállóhelynél állnak meg és ezt követően érik el a Kádártai úti forduló megállóhelyet.

 

A V-Busz valamennyi további járatán pénteken, szombaton és vasárnap a hétvégi menetrendek lesznek érvényben. A rendkívüli járatokon is a V-Busz Kft. által kibocsátott jegyek és bérletek érvényesek.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.