Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szolnokról érkezhet az új főigazgató a veszprémi kórház élére

2019. október 31. 13:33
Információink szerint november 1-től válik hivatalossá a Csolnoky Ferenc Kórház új főigazgatójának kinevezése.

Jelenleg megbízott főigazgatóként még dr. Szántó Tamás irányítja a megyei kórházat, aki idén áprilistól látja el ezt a feladatot.

A korábbi főigazgatót, dr. Dávid Gyulát idén április 1-jén azonnali hatállyal mentette fel a munkáltató, Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere, azóta Szántó Tamás megbízottként vezette a kórházat.

Úgy tudjuk, hogy az új állandó főigazgató kinevezése november 1-től lesz hatályos, a pozíciót pedig dr. Lippai Norbert fogja betölteni.

Dr. Lippai Norbert (fotó: iszolnok.hu)Dr. Lippai Norbert (fotó: iszolnok.hu)

Lippai Norbert 1997-ben szerzett orvosi diplomát Debrecenben, majd patológiából és citopatológiából tett szakvizsgát. Korábban a szolnoki Hetényi kórházban már dolgozott osztályvezetőként, orvosigazgatóként és megbízott főigazgatóként is. Várhatóan innen helyezi át most a székhelyét Veszprémbe a Csolnoky Ferenc Kórház élére.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. tegnap 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. 2024. június 20. 14:18 Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Egy tűzoltóautó szirénája jelezte a Padányi Katolikus Iskola alsó tagozatos gyermekeinek, hogy elkezdődtek a gyereknapi programok csütörtökön, amiket a tanítóik teljes titokban szerveztek meg nekik a tanítási év utolsó napjaiban. 2024. június 20. 13:53 A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok több mint fele fél a daganatos megbetegedéstől, mégis csak minden ötödik megkérdezett tesz meg minden tőle telhetőt a megelőzés érdekében - összegezték szerdán egy kerekasztal-beszélgetésen az Affidea Magyarország által készített országos, reprezentatív kutatás eredményét. 2024. június 19. 15:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.