2023. március 24.
//
Gábor névnap

Elérhető képviselő lenne Bázsa Botond

A Fidesz-KDNP nemrég megválasztott új önkormányzati képviselője a jövőben több helyszínen is tart fogadóórákat.

Megválasztása után hétfőn tartotta első fogadóóráját a veszprémi 10. számú választókörzet októberben megválasztott önkormányzati képviselője, Bázsa Botond. A Fidesz-KDNP politikusa Némedi Lajost váltotta a körzetben, akinek hálás a kampányban nyújtott segítségért.

A Pipacs utcai közösségi házban tartott fogadóóra után a választásokkal kapcsolatban úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy azokat is képviselni kívánja, akik nem rá adták le a voksukat, és hogy a következő öt évben bebizonyítaná: érdemes volt rá szavazni.

Fontosnak tartom, hogy a megválasztott képviselő valóban az itt élők gondjait képviselje, és hogy elérhető legyen a városban élők számára” - mondta Bázsa Botond, aki – mivel egy területileg szétnyúló körzetért felel a Munkácsy utcától a Dózsavárosig és az Egyetemvárosig – a jövőben két helyszínen tart fogadóórát. Az Újtelepen élőknek a Pipacs utcai közösségi házban valamint a Szilágyi iskolában.

A képviselő kérdésünkre elmondta, az Újtelepen lakók leginkább parkolási problémákra, valamint a Balaton Pláza parkolójában tapasztalható hétvégi autós randalírozókra panaszkodtak.

Ge. Á.
Domján Attila

További cikkek

Erősítették a csapatszellemet a jobboldali fiatalok
Erősítették a csapatszellemet a jobboldali fiatalok
A Fidelitas, valamint az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) tagjai találkoztak helyi és országos politikusokkal a héten Veszprémben. A találkozón a veszprémi fiatalokat érintő ötletek és kritikák is megfogalmazódtak.
Nevet változtatott a Jobbik
Nevet változtatott a Jobbik
Jobbik - Konzervatívokra változtatta nevét szombati budapesti kongresszusán a Jobbik Magyarországért Mozgalom - jelentette be Gyöngyösi Márton, a párt elnöke, európai parlamenti képviselője a tanácskozást követően tartott évadnyitó rendezvényen.
Ellenzék: nem tehetünk úgy, mintha nem lennének problémák
Ellenzék: nem tehetünk úgy, mintha nem lennének problémák
Az Európa Kulturális Fővárosa évaddal kapcsolatban fogalmazott meg kritikákat az MSZP-LMP-Párbeszéd önkormányzati frakció kedden.
Naponta több mint 20 millió forint kötbért fizethet a kivitelező az útépítések csúszása miatt
Naponta több mint 20 millió forint kötbért fizethet a kivitelező az útépítések csúszása miatt
Legkésőbb 2023. január 6-ig el kellett volna készülnie a belterületi útfejlesztések utolsó, ötödik ütemének Veszprémben. Mivel ezt és néhány korábbi mérföldkövet sem sikerült a kivitelezőnek időben teljesítenie, az önkormányzat bejelentette igényét a kötbérre, ami naponta több mint 20 millió forint.
Gulyás: az idei büdzsé a rezsivédelem költségvetése
Gulyás: az idei büdzsé a rezsivédelem költségvetése
A rezsivédelem költségvetésének nevezte a 2023-as büdzsét a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki sajtótájékoztatóján.