Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elérhető képviselő lenne Bázsa Botond

2019. november 18. 21:32
A Fidesz-KDNP nemrég megválasztott új önkormányzati képviselője a jövőben több helyszínen is tart fogadóórákat.

Megválasztása után hétfőn tartotta első fogadóóráját a veszprémi 10. számú választókörzet októberben megválasztott önkormányzati képviselője, Bázsa Botond. A Fidesz-KDNP politikusa Némedi Lajost váltotta a körzetben, akinek hálás a kampányban nyújtott segítségért.

A Pipacs utcai közösségi házban tartott fogadóóra után a választásokkal kapcsolatban úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy azokat is képviselni kívánja, akik nem rá adták le a voksukat, és hogy a következő öt évben bebizonyítaná: érdemes volt rá szavazni.

Fontosnak tartom, hogy a megválasztott képviselő valóban az itt élők gondjait képviselje, és hogy elérhető legyen a városban élők számára” - mondta Bázsa Botond, aki – mivel egy területileg szétnyúló körzetért felel a Munkácsy utcától a Dózsavárosig és az Egyetemvárosig – a jövőben két helyszínen tart fogadóórát. Az Újtelepen élőknek a Pipacs utcai közösségi házban valamint a Szilágyi iskolában.

A képviselő kérdésünkre elmondta, az Újtelepen lakók leginkább parkolási problémákra, valamint a Balaton Pláza parkolójában tapasztalható hétvégi autós randalírozókra panaszkodtak.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
A show-nak vége, jöhet egy régi-új korszak Hétvezér A show-nak vége, jöhet egy régi-új korszak Novák Katalin lemondásával elvesztett valamit a politikai közélet, amit Sulyok Tamás valószínűleg sosem fog tudni pótolni. Cserébe ő képes adni valamit, amit viszont Novák nem tudott volna. Sólyom László szellemisége újra bejárhatja a Sándor-palota termeit, miközben a politikai show-tól elbúcsúzhatunk. Véleménycikk a csütörtöki balatonalmádi bejelentésről. tegnap 14:17 'Nyugatiak vagyunk mi is, csak normálisak' politika 'Nyugatiak vagyunk mi is, csak normálisak' Hogyan próbál Magyarország lavírozni a nagyhatalmak különböző érdekei közt és hogyan jöhet ki mégis jól ebből egy ilyen kis ország Európában? Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója ezekről is beszélt szerda este Veszprémben a Mathias Corvinus Collegium veszprémi képzési központjának előadásán, ahol legújabb, Huszárvágás című könyvét is bemutatta. 2024. február 22. 11:28 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.