Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Deákos pedagógusok alkotásaiból nyílt kiállítás

2019. november 22. 11:41
A Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola pedagógusai közül többen a nevelő és oktató munka mellett más területen is folytatnak alkotó tevékenységet.

Hat, a Deák iskolában oktató pedagógus alkotásából nyílt kiállítás péntek délelőtt az intézményben. Van köztük hímző, szalmafonó, makettező, tojásfestő, textilfestő és akvarell festő is. Az ő alkotásaikat mától bárki megtekintheti az intézmény aulájában. A kiállítást Horváth Szilárd intézményvezető és Hegedűs Barbara alpolgármester nyitotta meg a népes gyereksereg előtt, akiket a megnyitó után az alkotók szívesen kalauzoltak végig a paravánok előtt.

-A pedagógusok alkotó emberek, akik elsősorban az osztály falain belül alkotnak, de a sokszínűségüket mutatja az is, hogy a munkájuk mellett sokan más területen is kiváló és kiemelkedő értékeket hoznak létre. Büszke vagyok az értékes és tehetséges közösségre- mondta Horváth Szilárd, majd megköszönte, hogy a pedagógusok ilyen formában is megmutatják magukat a diákoknak.

Hegedűs Barbara úgy fogalmazott: a sokszínű, városi szinten is színvonalas kiállítás megmutatja, hogy a diákokért végzett áldozatos munka mellett a pedagógusok kreatívak, és példát mutatnak abban, hogy a diákok is bátran mutassák meg tehetségüket és merjék vállalni magukat.

Horváth Szilárd iskolavezető és Hegedűs Barbara alpolgármesterHorváth Szilárd iskolavezető és Hegedűs Barbara alpolgármester

Az iskolában az alábbi pedagógusok bemutatkozói és alkotásai és tekinthetők meg:

  • Fekete-Nagy Marianna
  • Hoffer Gábor
  • dr. Horváth Lászlóné
  • Nagyné Fodor Angéla
  • Somosné Farkas Edina
  • Szukits Éva

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.