Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Gumicukros lájkokkal segítettek a rászoruló családoknak

2019. december 3. 18:05
Lájkok alapján 5555 zacskó gumicukrot adományozott a Haribo a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.

November elején hirdette meg a nemesvámosi székhelyű Haribo közösségi médiás kampányát, melynek lényege az volt, hogy a már félrerakott 555 zacskó gumicukor mellé minden tizedik like és megosztás után, mely egy bizonyos posztra érkezett, még egyet hozzáadtak. A kéthetes kampány alatt 5000 zacskónyi like érkezett a posztra, így összesen 5555 zacskó gumimacit adományoztak a Veszprém Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek, hogy az a megfelelő helyre juttassa őket.

Porga Gyula polgármester, a családsegítő intézményvezetője, Horváthné Kecskés Diána és Perjés Ákos, a Haribo ügyvezető igazgatója a december 3-i adományátadó sajtótájékoztatójánPorga Gyula polgármester, a családsegítő intézményvezetője, Horváthné Kecskés Diána és Perjés Ákos, a Haribo ügyvezető igazgatója a december 3-i adományátadó sajtótájékoztatóján

A nagyjából másfél raklapnyi gumicukrot kedd délután adták át a rászoruló családoknak a családsegítő szolgálat épületében. Perjés Ákos, a HARIBO Hungária Kft. ügyvezető igazgatója elmondása szerint kiemelkedő feladatuknak tartják, hogy törődjenek a környezetükben élőkkel. „Elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás iránt, ezért különböző alkalmakkor gumicukorka adományokkal támogatjuk a helyi családokat, szervezeteket. Az idei évben közösen sikerült felhívni a figyelmet arra, hogy vannak olyan családok és gyermekek a környezetben, akikhez nem biztos, hogy eljut édesség az ünnepi időszakban”- mondta. A jótékonysági akciójuk 250 000 Facebook felhasználót ért el országosan.

Porga Gyula polgármester az adományok átadásakor úgy fogalmazott: jó egy olyan város polgármesterének lenni, ahol nem egyedül kell dolgozni, és a civil szervezetek mellett vannak olyan gazdasági társaságok is, akik ott tudnak segíteni, ahol lehet. Ez már nem az első alkalom, amikor a Haribo segített, hisz korábban is támogatott különböző megmozdulásokat. A cég idén azokat helyezte fókuszba, akik igazán figyelemre és segítségre szorulnak, és olyanokra bízta az adományok kiosztását, akik napi kapcsolatban vannak velük. A családsegítő szolgálat figyelmet és segítséget tud adni, hogy az adományok megfelelő a helyre kerüljenek, mondta.

Ge. Á.
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.