Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 20. Illés
Veszprém
24°C
2024. július 20. Illés
Veszprém
24°C

Rászoruló gyermekeknek segít az Agrárkamara

2019. december 4. 20:54
Hátrányos helyzetű gyermekeknek és fiatal felnőtteknek juttat el utalványokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A felajánlásokat szerda délután adták át Gyermekvédelmi Központnak, akik segítenek eljuttatni azokat a rászorulóknak.

Összesen 1.710.000 Ft értékben adott át Győrffy Balázs a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke utalványokat a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központnak, akik gondoskodnak arról, hogy a gondozásukban lévő 531 gyermek és fiatal felnőtthöz karácsonyig eljussanak ezek az ajándékok.

A kamara elnöke az eseményen elmondta, hogy tagságuk 400 ezernél is nagyobb, egy ekkora volumenű szervezetnek pedig kötelessége, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében lehetősége szerint segítse a rászorulókat. Hozzátette, hogy a gyermekek és fiatalok a jövő zálogai, így támogatni és segíteni kell őket, azokat is, akik nehezebb helyzetben vannak társaiknál.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő az eseményen kiemelte, hogy az Agrárgazdasági Kamara országosan és Veszprémben is már számos alkalommal bizonyította, hogy aktív szereplője a közéletnek, programjai és kezdeményezései rendkívül sikeresek. A képviselő üdvözölte a felajánlást és kiemelte, biztos benne hogy minden utalvány megfelelő helyre fog eljutni a Gyermekvédelmi Központ segítségével.

Az utalványokat egyébként kizárólag Veszprém megyében osztják szét, azok pedig élelmiszerre, sporteszközökre, kézműves játékokra és ruházatra is fordíthatók, tehát olyan termékekre, amelyekre a rászoruló gyermekeknek is nagy szüksége lenne.

A felajánlásokat Rybár Judit és Kocsiné Sződy Karolina vették át a Gyermekvédelmi Központ részéről.

Hajas Bálint
Kovács Bálint
további cikkek
Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében Közel száz denevér érkezett április második felében a veszprémi Érseki Palota padlásterébe, ahol a nőstény egyedek és néhány hete született kölykeik a nyári hónapokat töltik. Az „érsekségi denevérek” visszatérő vendégek a közel 250 éves barokk épületben, ezért a Veszprémi Főegyházmegye a várnegyed megújításának munkálatait úgy ütemezi, hogy a védett – fényre és zajra is érzékeny – állatokat ne zavarják, sőt az Érseki Palota díszkivilágítását is módosították. tegnap 22:35 Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Az Európai Parlament megválasztotta Von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé Újraválasztotta az Európai Parlament plénuma csütörtökön Strasbourgban Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnöki tisztségébe. 2024. július 18. 15:23 Az átállás a megújuló energiára nonszensz tündérmese Pannon Egyetem Az átállás a megújuló energiára nonszensz tündérmese Második alkalommal rendezték meg a HOPE fenntarthatósági konferenciát a Pannon Egyetemen csütörtökön. 2024. július 18. 22:55 Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Balaton Megdőlt az esetszámrekord a Balatonnál Drasztikusan megnövekedett a Magyar Vöröskereszt által működtetett Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat által ellátottak száma a júliusi tartós hőhullám miatt, az önkéntesek már csaknem kétezer bajbajutotton segítettek - derül ki a szervezet MTI-hez szerdán eljuttatott közleményéből. 2024. július 17. 14:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.