Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VKSZ: előre a fenntartható város felé

2019. december 17. 15:30
Megtartotta évértékelő partnertalálkozóját a veszprémi közüzemi szolgáltató is kedd délelőtt. Az eseményen rávilágítottak arra, hogy a VKSZ Zrt. sok esetben a háttérben végzi a munkáját, nélküle mégis egy egészen más városképpel találkozhatnánk a mindennapokban.

Sokszor természetesnek tűnik, hogy reggel tiszták az utcák, a járda mellett virágok nőnek, vagy hogy a radiátorok melegítik a lakást. Holott emögött egy komoly és összehangolt munka zajlik, amit a VKSZ Zrt. munkatársai az év 365 napjában végeznek. Ugyanakkor ahhoz, hogy Veszprém a jövőben is előremutató célokat tudjon kitűzni maga elé, nélkülözhetetlen, hogy a közszolgáltatásokért felelős vállalat is hasonlóan a jövőben gondolkodjon.

Temesvári Balázs a VKSZ Zrt. vezérigazgatójának ünnepi gondolatait is ez felfogás jellemezte. A Hangvillában tartott partnertalálkozón kiemelte, hogy az idei év elején jelentősebb belső átalakítás zajlott a vállalatnál, amelyet a veszprémi emberek nem feltétlen érzékeltek, ugyanakkor belső működésük most már egy jóval egyszerűbb és átláthatóbb rendszerben működik.

Ez az átalakítás is hozzájárult ahhoz, hogy a VKSZ számos sikeres fejlesztést és közösségi rendezvényt tudjon megvalósítani ebben az évben.

A vezérigazgató megemlítette az immáron hagyományos fenntarthatósági napot, a vadvirágos pikniket és a rendszeres szemétgyűjtési akcióikat.

Kapcsolódó cikk
Természetközeli piknik a város közepén
Vadvirágos piknikre invitálta a Haszkovó lakótelepen élőket a VKSZ Zrt. pénteken, hogy eloszlassa a természetes gyepgazdálkodással kapcsolatos félelmeket és kimozdítsa egy kicsit a panelekből lakosságot.

Ezen kívül kiemelte a Klímasztár díjat, amelyben a VKSZ-nek is nagy szerepe volt, hogy Veszprém immáron többszörös büszke tulajdonosa lehet az elismerésnek.

Kapcsolódó cikk
Ismét Klímasztár díjat kapott Veszprém
Az Éghajlatvédelmi Szövetség pályázatán olyan közösségeket díjaztak, akik az éghajlat kérdéseire eredményesen válaszolnak.

Számos olyan fejlesztés zajlik jelenleg is, amelyek azt hivatottak elősegíteni, hogy Veszprém a XXI. század modern városainak megfelelő arcát mutassa az embereknek. Ennek fő vezérfonalai a fenntarthatóság, a klímavédelem és az okos megoldások.

Ezek a fejlesztések a jövőben sem állnak meg amellett, hogy a vállalat munkatársai 2020-ban is a lehető legnagyobb aktivitással fognak dolgozni a tiszta és élhető városon, miközben a cég a szolgáltatásait még emberközelibbé egy egyszerűbbé teszi a veszprémiek részére.

Hajas Bálint
további cikkek
Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. tegnap 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. 2024. június 20. 14:18 Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Egy tűzoltóautó szirénája jelezte a Padányi Katolikus Iskola alsó tagozatos gyermekeinek, hogy elkezdődtek a gyereknapi programok csütörtökön, amiket a tanítóik teljes titokban szerveztek meg nekik a tanítási év utolsó napjaiban. 2024. június 20. 13:53 A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok több mint fele fél a daganatos megbetegedéstől, mégis csak minden ötödik megkérdezett tesz meg minden tőle telhetőt a megelőzés érdekében - összegezték szerdán egy kerekasztal-beszélgetésen az Affidea Magyarország által készített országos, reprezentatív kutatás eredményét. 2024. június 19. 15:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.