Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Reagált a V-Busz a menetrenddel kapcsolatos kifogásokra

2020. január 29. 12:37 // Forrás: V-Busz
A közösségi közlekedésért felelős cég közleményében arról is tájékoztat, hogy leghamarabb a 8-as és 13-mas járatok menetrendjét fogják felülvizsgálni az utasoktól beérkezett észrevételek alapján.

A helyi közösségi közlekedés a városi mobilitás egyik alapköve, amely minőségi megvalósítása és fenntartása valamennyi hazai város számára fontos és megoldandó kihívás. Egy olyan közszolgáltatás, amelynek legkisebb változása is azonnal észlelhető, miközben a közlekedésben résztvevők szokásai és igényei folyamatosan változnak. Ezekre a változásokra reagálva Társaságunk a tulajdonos adta lehetőségein belül mindent megtesz azért, hogy a közösségi utazási igényeket a lehető legrövidebb reakcióidővel kiszolgálja és az utazóközönség számára egy komfortos, megbízható közszolgáltatást biztosítson, amely aktívan igazodik a veszprémiek közlekedési szokásaihoz.

A 2019. december 15-én bevezetett menetrend az elmúlt egy év utazási szokásainak figyelembevételével készült és biztosítja a gazdaságosabb működés lehetőségét. Az új menetrend biztosítja továbbá a városrészek összehangolt és ütemes összekapcsolását, a belváros és különösen a kórház folyamatos és vasútállomás vonat-közlekedéshez hangolt elérését.

Ezúton is köszönjük Utasaink észrevételeit, amelyek hozzájárulnak egy jobb és szerethetőbb menetrend kialakításához.

Észleltük, hogy az új menetrend bevezetése során kommunikációs nehézségek támadtak, melyekre nem reagáltunk kellően minden esetben. Ezért fogadtuk és fogadjuk örömmel a beérkező véleményeket. Társaságunk belső munkarendjének értelmében, minden beérkező panaszt, észrevételt megvizsgálunk, és ahol lehetőségünk engedi, korrigáljuk a menetrendet.

A Polgármester utasította a Társaság vezetését arra, hogy a Társaság terjesszen be a Közgyűlés elé javaslatot a beérkező észrevételekben foglalt elvárások és igények megvalósításának lehetőségeire, különös tekintettel a 8-as és 13-mas járatokra.

Továbbra is minden észrevételt és javaslatot köszönettel fogadunk és folyamatos fejlesztésekkel törekszünk az Utasokkal történő kommunikáció javítására, a menetrend utas igényeinek maximálisan megfelelő folyamatos fejlesztésre.

Ezúton is elnézést kérünk utasainktól az okozott nehézségekért, és mindent megteszünk a következő időszakban, hogy minél gördülékenyebb, minél komfortosabb legyen az utazás. Ehhez azonban párbeszéd kell, jelzések, amikre tudunk reagálni.

Fiatal cég vagyunk, amely most alakítja ki saját arculatát, folyamatosan építi magát, ami Önök, utasok nélkül elképzelhetetlen.

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.