2020. július 2. // Ottó névnap

Reagált a V-Busz a menetrenddel kapcsolatos kifogásokra

2020. január 29. 12:37
V-Busz
A közösségi közlekedésért felelős cég közleményében arról is tájékoztat, hogy leghamarabb a 8-as és 13-mas járatok menetrendjét fogják felülvizsgálni az utasoktól beérkezett észrevételek alapján.

A helyi közösségi közlekedés a városi mobilitás egyik alapköve, amely minőségi megvalósítása és fenntartása valamennyi hazai város számára fontos és megoldandó kihívás. Egy olyan közszolgáltatás, amelynek legkisebb változása is azonnal észlelhető, miközben a közlekedésben résztvevők szokásai és igényei folyamatosan változnak. Ezekre a változásokra reagálva Társaságunk a tulajdonos adta lehetőségein belül mindent megtesz azért, hogy a közösségi utazási igényeket a lehető legrövidebb reakcióidővel kiszolgálja és az utazóközönség számára egy komfortos, megbízható közszolgáltatást biztosítson, amely aktívan igazodik a veszprémiek közlekedési szokásaihoz.

A 2019. december 15-én bevezetett menetrend az elmúlt egy év utazási szokásainak figyelembevételével készült és biztosítja a gazdaságosabb működés lehetőségét. Az új menetrend biztosítja továbbá a városrészek összehangolt és ütemes összekapcsolását, a belváros és különösen a kórház folyamatos és vasútállomás vonat-közlekedéshez hangolt elérését.

Ezúton is köszönjük Utasaink észrevételeit, amelyek hozzájárulnak egy jobb és szerethetőbb menetrend kialakításához.

Észleltük, hogy az új menetrend bevezetése során kommunikációs nehézségek támadtak, melyekre nem reagáltunk kellően minden esetben. Ezért fogadtuk és fogadjuk örömmel a beérkező véleményeket. Társaságunk belső munkarendjének értelmében, minden beérkező panaszt, észrevételt megvizsgálunk, és ahol lehetőségünk engedi, korrigáljuk a menetrendet.

A Polgármester utasította a Társaság vezetését arra, hogy a Társaság terjesszen be a Közgyűlés elé javaslatot a beérkező észrevételekben foglalt elvárások és igények megvalósításának lehetőségeire, különös tekintettel a 8-as és 13-mas járatokra.

Továbbra is minden észrevételt és javaslatot köszönettel fogadunk és folyamatos fejlesztésekkel törekszünk az Utasokkal történő kommunikáció javítására, a menetrend utas igényeinek maximálisan megfelelő folyamatos fejlesztésre.

Ezúton is elnézést kérünk utasainktól az okozott nehézségekért, és mindent megteszünk a következő időszakban, hogy minél gördülékenyebb, minél komfortosabb legyen az utazás. Ehhez azonban párbeszéd kell, jelzések, amikre tudunk reagálni.

Fiatal cég vagyunk, amely most alakítja ki saját arculatát, folyamatosan építi magát, ami Önök, utasok nélkül elképzelhetetlen.

vehir.hu

További cikkek

Ironikus, de a fizetős parkolás miatt lehet újra megállni a belvárosban
Ironikus, de a fizetős parkolás miatt lehet újra megállni a belvárosban
Július elsejétől ismét fizetős lett a parkolás, a belvárosban pedig már az első nap érzékelhetően csökkent a forgalom a parkolókban. Fotóriportunkban összehasonlítjuk a két héttel ezelőtti állapottal.
Szerdán kapják meg a bruttó félmilliós jutalmat az egészségügyi dolgozók
Szerdán kapják meg a bruttó félmilliós jutalmat az egészségügyi dolgozók
170 ezer egészségügyi dolgozó kapja meg bruttó 500 ezer forintos juttatását a koronavírus-járvány idején tanúsított helytállásáért szerdán, illetve a napokban; az egyszeri rendkívüli jutalomra a kormány 101 milliárd forintot biztosít - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten.
Reagált a V-Busz a kerekesszékes incidensre
Reagált a V-Busz a kerekesszékes incidensre
A közösségi médiában egy veszprémi csoportban került nyilvánosságra először, hogy a napokban a V-Busz egyik járatáról leszállítottak egy kerekesszékes hölgyet. A közösségi közlekedésért felelős cég közleményben reagált a történetekre.
Ismét személyesen találkozhattak a retorikai klub tagjai
Ismét személyesen találkozhattak a retorikai klub tagjai
Több hónap online térben eltöltött idő után kedd este ismét személyesen találkoztak a Toastmasters Veszprémi Retorikai Klub tagjai a Séd-völgyében. A találkozón új elnököt is választottak, valamint megtudtunk néhány érdekességet, hogy hogyan fejlesztik egymás kommunikációs készségeit a tagok.
Nagyszerű emberek járnak Semmelweis nyomában
Nagyszerű emberek járnak Semmelweis nyomában
Semmelweis Ignác születésének 202. évfordulója alkalmából rendeztek ünnepséget kedd délután a Csolnoky Ferenc Kórházban.
2020. július 2. // Ottó névnap