Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C
2023. november 30. András, Andor
Veszprém
1°C

Bál a demenciával élők mosolygós napjaiért

2020. január 31. 12:14
A demenciával élők aktív kikapcsolódásáért szerveztek jótékonysági bált péntek délután.

A veszprémi 1. sz. Idősek Klubja demens ellátó részlegének dolgozói Huszti Katalin vezetésével azért szervezték meg a jótékonysági rendezvényét, hogy a közelmúltban átadott szabadtéri sétány ne csak esztétikájával, hanem az ott megszervezett aktív szabadidős programjaival is segítse az időseket.

A szervezők a bállal szerették volna ráirányítani a figyelmet a mozgás fontosságára és a közösségi élet jótékony hatására, mind testileg, mind pedig lelkileg.

Az eseményen jelen volt Brányi Mária alpolgármester is, aki köszöntőjében elmondta, hogy a mostani bállal elindult a farsangi szezon, és reméli, hogy azt a mosolygást, ami ezen az eseményen volt, a résztvevők magukkal viszok az év többi napjára is.

A bál jó lehetőséget kínált az együttlétre, a mozgás, a zene és a tánc közös megélésére. A befolyt adományokat a demens klub szabadtéri programjaira fogják fordítani.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Művészet a szabadban kultúra Művészet a szabadban Nagy Sándor Munkácsy-díjas szobrászművész „20. századi portrék” című szabadtéri kiállításának, melyet negyven darab különleges portrészobor alkot, immár a színházkert ad otthont. Szerda délután nyitották meg a kőből faragott műalkotásokból álló kiállítást, amit a város egy magángyűjteményből, a Körmendi Galériától vásárolta meg.   tegnap 16:28 A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából.  tegnap 11:37 Balassa Valéria és Balczár Lajos kapta a Hornig-díjat Balassa Valéria és Balczár Lajos kapta a Hornig-díjat Idén, Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése Balassa Valériának és dr. Balczár Lajosnak ítélte oda a kitüntetést, melyet kedd délután a Deák Ferenc utcai rendezvényközpontban ünnepélyes keretek között vehettek át. tegnap 15:01 Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Egy közösség, amely tényleg érti, mit jelent jóban-rosszban együtt lenni Alakulásuk után rögvest egy mindenkit bezáró világjárvánnyal kellett szembenézniük, ez mégsem rengette meg az elképzeléseiket: a Cholnoky Kerekasztal várt, kitartott, újra aktivizálódott és ma már negyedik születésnapját ünnepelhette. 2023. november 28. 15:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.