Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mozogjunk, táncoljunk, éljünk vidáman 80 évesen is!

2020. február 7. 10:25
Magda Balázs meghatározó szerepet tölt be a veszprémi és környékbeli nyugdíjas körökben. A szenior táncost 80. születésnapja alkalmából köszöntötték az Agórában.

Magda Balázs immáron 20 éve vezeti a Ringató Balaton tánccsoportot, nemrég pedig a Bónusz Évek Nyugdíjas Klub tagjai is az ő vezetésével lépnek a parkettre.

A táncvezetőt 80. születésnapja alkalmából közel 100 klubtársa, barátja és ismerőse köszöntötte az Agórában péntek délelőtt.

Az eseményen Szente József a veszprémi Idősügyi Tanács társelnöke hosszasan méltatta az ünnepeltet, kiváltképp az aktív nyugdíjaskor népszerűsítéséért végzett tevékenységéért.

A megjelentek között a város részéről Brányi Mária alpolgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő is köszöntötte Magda Balázst.

A nyolcadik X-ét betöltő táncos a jelenlévők előtt elmondta, hogy hiába gyűlnek az évek a háta mögött, a táncot és a mozgást nem tudja abbahagyni, folyamatosan része az életének. Arra biztatott mindenkit, hogy

mozogjanak, táncoljanak és éljenek vidáman a mindennapokban!

Nyitóképen a 80 éves Magda Balázs (balra).

vehir.hu
további cikkek
Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. tegnap 11:39 A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban állatvédelem A veszprémi Ringató Óvoda lett az 'Év Állatvédő Óvodája' az országban Rekordszámú oktatási és gyermekvédelmi intézmény pályázott országszerte "állatbarát" címre és első ízben avattak „Állatbarát Nagykövet” pedagógusokat is a kétnapos díjkiosztón Budapesten. 2024. június 20. 14:18 Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Titokban szerveztek gyermeknapot a padányis alsósoknak a tanítóik Egy tűzoltóautó szirénája jelezte a Padányi Katolikus Iskola alsó tagozatos gyermekeinek, hogy elkezdődtek a gyereknapi programok csütörtökön, amiket a tanítóik teljes titokban szerveztek meg nekik a tanítási év utolsó napjaiban. 2024. június 20. 13:53 A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok félnek a daganatos megbetegedésektől, mégsem járnak szűrővizsgálatokra A magyarok több mint fele fél a daganatos megbetegedéstől, mégis csak minden ötödik megkérdezett tesz meg minden tőle telhetőt a megelőzés érdekében - összegezték szerdán egy kerekasztal-beszélgetésen az Affidea Magyarország által készített országos, reprezentatív kutatás eredményét. 2024. június 19. 15:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.