2022. június 26.
//
János névnap

Szigorította a látogatási tilalmat a kórház

2020. március 11. 16:04
Csolnoky Ferenc Kórház
Még február közepén, az influenza miatt tiltották ki a látogatókat a megyei kórházból, a koronavírus miatt most szigorítanak.

A Csolnoky Ferenc Megyei Kórház a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Dr. Lippai Norbert főigazgató úr megbízásából ezúton értesítem Önöket, hogy 2020. február 15-től Kórházunk egész területén teljes látogatási tilalmat vezettünk be, a Veszprém megyében jelentősen megemelkedett influenzás megbetegedések miatt.
A nemzetközi járványügyi helyzet alakulása folytán a Nemzeti Népegészségügyi Központ 13305-8/2020/EÜIG számú COVID-19 koronavírus okozta járvánnyal kapcsolatos határozata alapján a látogatási tilalom meghosszabbítása és szigorúbb betartása vált szükségessé!

A szigorított látogatási tilalom betegeink biztonsága érdekében szükséges, és visszavonásig érvényes.

vehir.hu

További cikkek

Közösen ünnepeltek az ösküiek Ösbő vezér napján
Közösen ünnepeltek az ösküiek Ösbő vezér napján
Ismét megrendezték Öskü hagyományos közösségi ünnepét, az Ösbő vezér napokat. Pénteken és szombaton a helyiek produkciója mellett koncertekkel is készültek a szervezők.
Amikor a műanyagból hulladék lesz, ott is kezdődhet a művészet
Amikor a műanyagból hulladék lesz, ott is kezdődhet a művészet
"Tiszta Balaton, tiszta művészet" címmel rajtolt el idén is a HybridCycle fenntarthatóságot és újrahasznosítást hirdető kezdeményezése. Ezúttal Balatonakarattyán a Nekem a Balaton nevű bisztróban tartották a 2022-es projektnyitót, ahol látványos kupakgyűjtő akcióval, gyerekeknek szóló kreatív újrahasznosító workshoppal is készültek, valamint bemutatták azt a hajót, aminek idén még nagy jelentősége lesz a projekt sikerességében.
Mit lehetne kezdeni a belvárosi prérivel?
Mit lehetne kezdeni a belvárosi prérivel?
A Balaton bútorgyár egykori területe évek óta üresen áll a belvárosban. Az önkormányzat rövid távon parkolóként és rendezvényhelyszínként használná a 2023-as ünnepi évben, az ezt követő időszak fejlesztési tervei pedig még formálódnak. 2020-ban Szabó Bence akkori végzős építész hallgató diplomamunkájában felvázolt egy koncepciót.
Hőségriasztást rendelt el hétfőtől az országos tisztifőorvos
Hőségriasztást rendelt el hétfőtől az országos tisztifőorvos
Hétfő nulla órától csütörtök éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos - tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).
Maximum 50 liter tankolható hatósági áron a Mol töltőállomásain
Maximum 50 liter tankolható hatósági áron a Mol töltőállomásain
A vásárlók kiszolgálásának biztosításával és a töltőállomások zavartalan működésével indokolja a Mol, hogy péntektől normál kútoszlopon a járművekbe hatósági áron maximum 50 litert lehet egyszerre tankolni az eddigi 100 liter helyett.