Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szünetel a VKSZ Zrt személyes ügyfélfogadása

2020. március 15. 8:57
Március 16-tól határozatlan ideig szünetel a személyes ügyintézés a VKSZ Zrt. Haszkovó úti ügyfélszolgálatán. Telefonon és elektronikus úton továbbra is elérhető az ügyfélszolgálat a hivatalos nyitvatartási időben.

A közüzemi szolgáltató közlése szerint március 16-tól, személyesen a Parkolási Csoport Ügyfélszolgálata is csak korlátozással látogatható. Fő szabály szerint, az ügyfélszolgálati térben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat, amennyiben lehetséges itt is kérik a telefonos, ill. elektronikus ügyintézést.

Március 16-tól, a Temetőgondnokság Ügyfélszolgálatán is korlátozások lépnek életbe. Az ügyfelek fogadására az irodában csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartása mellett.

A Kistó utcai hulladékudvar és a Cseri Murvabányában működő hulladékgyűjtő telephely március 16. után is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - a VKSZ munkatársai kerülni fogják a fizikai kontaktust.

A Piac és Vásárcsarnok - ezt befolyásoló egyéb rendelkezésig - továbbra is fogadja a vásárlókat, megszokott nyitvatartási idejében.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.