Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

85 új fertőzött, ebből 4 megyénkben

2020. április 9. 8:18

Országszerte 85 fővel nőtt az igazolt koronavírusos fertőzöttek száma szerdán – derül ki a kormányzati kommunikációs portál tájékoztatásából. 

Veszprém megyében négy új esetet igazoltak, jelenleg 18 fertőzöttről tudunk, a tünetmentes betegek magas aránya miatt azonban a valós szám ennek sokszorosa lehet.

Az elmúlt 24 órában 8 beteg hunyt el, így az áldozatok száma 66-ra nőtt. A tegnap elhunytak közül a legfiatalabb egy 48 éves nő volt, aki krónikus veseelégtelenséggel, anyagcsere betegséggel, magas vérnyomással küzdött. A tegnap elhunytak átlagos életkora 75 év, közülük 2 férfi és 6 nő. Öten küzdöttek magas vérnyomással, öten veseelégtelenséggel és/vagy anyagcsere-zavarokkal.

Eddig összesen 96-an gyógyultak meg az igazolt fertőzöttek közül. 

vehir.hu
további cikkek
Simon Attila a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke Simon Attila a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara június 25-én, a kamara székházában tartotta a 2024-2028-as kamarai ciklus Tisztújító Küldöttgyűlését, amelyen a küldöttek egyhangúlag Dr. Simon Attilát, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatóját választották meg a kamara elnökének – adta hírül közleményében a kamara. ma 12:35 Elindítják a balatoni elsősegély-szolgálatot a Magyar Vöröskereszt önkéntesei Elindítják a balatoni elsősegély-szolgálatot a Magyar Vöröskereszt önkéntesei Szerdán indítják el idei balatoni elsősegélynyújtó szolgálatukat a Magyar Vöröskereszt önkéntesei 13 tóparti település 19 strandján. ma 8:57 Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Összefogás a tudomány népszerűsítéséért Tudománynépszerűsítő, kutatási, oktatási és képzési, fejlesztési célból kötött együttműködési megállapodást a Selye János Diáklabor pályázat kapcsán a Pannon Egyetem, a Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum és a Charles River Laboratories Hungary Kft – közölte az egyetem. tegnap 13:26 Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Ne sodord veszélybe a vízimadarak életét, ne etesd őket! Az utóbbi években egyre növekvő aggodalommal figyeljük a vízimadarak etetésének népszerűségét, mely jelentős ökológiai és egészségügyi kockázatokkal jár. tegnap 12:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.