Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Már áprilisban megkezdődhet a déli elkerülő átépítése

2020. április 15. 15:07
A Budapest úti csomópontban indulnak meg a munkálatok.

A déli elkerülő két ütemben megvalósuló átépítésének első fázisában a litéri és a Budapest úti csomópontok közötti szakasz újulhat meg, a terv szerint 2021 végéig. Ezt követően 2023 januárjáig a Budapest úti és a Füredi úti csomópontok között is átépítik a nyolcas főutat.

Elsőként a Budapest úti csomópont környékén kezdődhet el a munkaElsőként a Budapest úti csomópont környékén kezdődhet el a munka

A kivitelezés várhatóan 2020 áprilisában indul el az új Budapesti csomópontnál, ezt Litér felől haladva a 2x2 sáv kiépítése és a teljes burkolat cseréje követi, ezzel párhuzamosan az I. és II. tervezési szakaszon közműkiváltások, az előkészítő és hídépítési munkák is megkezdődnek.

A Budapest úton a nyolcas út nyomvonala Várpalota irányából már a jelenlegi, lóhere alakú csomópont előtt a déli elkerülő felé kanyarodik, és egy új csomópontból lehet majd letérni a Budapest útra. 

vehir.hu
további cikkek
A fejlesztő foglalkozás ablak a világra A fejlesztő foglalkozás ablak a világra Ötödik alkalommal tartják meg a Fejlesztő Foglalkoztatók Fesztiválját, melynek idén Veszprém ad otthont.  A fesztivál vendégei szakmai előadásokon vehetnek részt, lehetőség nyílik a személyes tapasztalatcserére, illetve az eseményt az ellátottak által előadott műsorszámok is színesítik.   tegnap 20:09 Öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sigyn kapitányát Öt év 6 hónap fogházra ítélték a Viking Sigyn kapitányát Vízi közlekedés halálos tömegszerencsétlenséget okozó gondatlan veszélyeztetésének vétsége miatt első fokon 5 év 6 hónap fogházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság Jurij C.-t, a Hableány katasztrófáját okozó Viking Sigyn kapitányát kedden Budapesten. Az ítélet nem jogerős. tegnap 10:34 Megvan Magyarország kórképe Megvan Magyarország kórképe Alig tíz hónappal a felmérés után már közzé is tette a KSH a részletes népszámlálási adatokat. Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen helyzetben van jelenleg az a 9,6 millió ember, amit magyar társadalomnak hívnak. tegnap 10:32 Őszinte sorok igazi veszprémi nőktől Őszinte sorok igazi veszprémi nőktől Az I. világháborútól kezdve a múlt század végéig mesélnek azok a történetek, amelyeket veszprémi lányok, asszonyok jegyeztek le, s amelyeket eddig a VENŐKE milleniumi ládája őrzött – egészen addig, amíg a Királynék hetén fel nem tárult a láda. tegnap 14:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.