2020. július 12. // Izabella névnap

Egy kattintással állatkertté változhat otthonunk

2020. április 28. 4:00
Bár a Veszprémi Állatkert a járvány elleni védekezés miatt jelenleg zárva tart, a legújabb akciójuknak köszönhetően könnyen testközelbe kerülhetünk az egzotikus állatokkal. Elindult a ZOOnline kezdeményezés Veszprémben, aminek szlogenje: Otthonról is az igazi.

Március 16. óta nem fogad vendégeket a Veszprémi Állatkert, pedig korábban jó idő esetén akár naponta több ezren is ellátogattak Veszprém egyik legnépszerűbb látványosságához. A munka így sem állt meg a kerítésen belül, az állatkert több mint 600 lakójáról gondoskodnak az ott dolgozók naponta.

Annak érdekében, hogy erről az élményről mások se maradjanak le, elindították a ZOOnline akciót, amelynek keretében hétről hétre az állatkert hivatalos Facebook-csatornáján mutatják be valamelyik népszerű lakójukat, az ő mindennapjait és azokat az érdekességeket, amit ezidáig csak az állatkert falain belül lehetett megtudni róla.

Elsőként a borjúfókák játékos mindennapjait ismerhetjük meg közelebbről, akár a saját nappalinkból is egy videón keresztül.

vehir.hu
2020. július 12. // Izabella névnap