Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy kattintással állatkertté változhat otthonunk

2020. április 28. 4:00
Bár a Veszprémi Állatkert a járvány elleni védekezés miatt jelenleg zárva tart, a legújabb akciójuknak köszönhetően könnyen testközelbe kerülhetünk az egzotikus állatokkal. Elindult a ZOOnline kezdeményezés Veszprémben, aminek szlogenje: Otthonról is az igazi.

Március 16. óta nem fogad vendégeket a Veszprémi Állatkert, pedig korábban jó idő esetén akár naponta több ezren is ellátogattak Veszprém egyik legnépszerűbb látványosságához. A munka így sem állt meg a kerítésen belül, az állatkert több mint 600 lakójáról gondoskodnak az ott dolgozók naponta.

Annak érdekében, hogy erről az élményről mások se maradjanak le, elindították a ZOOnline akciót, amelynek keretében hétről hétre az állatkert hivatalos Facebook-csatornáján mutatják be valamelyik népszerű lakójukat, az ő mindennapjait és azokat az érdekességeket, amit ezidáig csak az állatkert falain belül lehetett megtudni róla.

Elsőként a borjúfókák játékos mindennapjait ismerhetjük meg közelebbről, akár a saját nappalinkból is egy videón keresztül.

vehir.hu
további cikkek
Határtalan szakképzés Veszprémi Szakképzési Centrum Határtalan szakképzés ma 14:52 Sószobával és a teremtésvédelemmel kapcsolatos értékekkel is gazdagabbak lettek az óvodások Sószobával és a teremtésvédelemmel kapcsolatos értékekkel is gazdagabbak lettek az óvodások Teremtésvédelmi témahetet tartanak a Szent Margit Óvodában, ahol ezzel párhuzamosan birtokba vehették a gyermekek az óvoda új sószobáját is. De, hogy mit is jelent pontosan az, hogy teremtésvédelem, arra ottjártunkkor választ kaptunk gyermeki és felnőtt szinten is. ma 15:14 Hazatért a kavicsfogó űrteknő űrkutatás Hazatért a kavicsfogó űrteknő A Utah állambeli Nyugati-sivatagban földet ért az az űrkapszula, ami egy földközeli aszteroidáról szállított kőzetmintákat.  ma 12:29 Középpontban a nő, avagy önmagunknak lenni az információk és vélemények káoszában Középpontban a nő, avagy önmagunknak lenni az információk és vélemények káoszában Talán soha nem övezte annyi vita azt, mit jelent nőnek lenni, mint napjainkban, és soha nem vette körbe annyi elvárás sem. Megfelelni mindnek – minimum a Barbie film óta tudjuk, lehetetlen küldetés. És mégis. Képesek vagyunk hátat fordítani nekik? Teljesen őszintén és félelem nélkül úgy nők lenni, ahogy az valóban belülről fakad? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszélgettek neves pszichológusok a Királynék Földjén programsorozat keretében megrendezett Középpontban a nő című konferencián. ma 10:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.