Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Saját munkahelyére tört be

2020. április 17. 14:09 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
Lopás és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folyt nyomozás, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A március 17-ére virradó éjszaka egy veszprémi üzlet épületébe ismeretlen tettes betört, majd az egyik helyiségben elhelyezett trezorból több mint egymillió forint készpénzt vitt magával.

Az adatgyűjtés eredményeként a veszprémi nyomozók látókörébe került a feltételezett elkövető, a bolt egyik alkalmazottja. Az 51 éves helyi férfit a bejelentést követő 24 órán belül a rendőrök elfogták, és előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. A férfi lakóhelyén megtartott házkutatás során a bűncselekmény elkövetéséhez használt szerszámokat és a lopott pénz nagy részét is lefoglalták a nyomozók, utóbbit a lépcsőházi gázóra burkolata alá rejtette el.

A nyomozás a során a rendőrök megállapították továbbá, hogy a veszprémi lakos a tulajdonában lévő hatósági jelzés nélküli személyautóval a betörést megelőző hónapokban úgy közlekedett, hogy arra egy üzemképtelen gépkocsiról levett rendszámtáblákat szerelt fel. Ellene lopás bűntett és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.