Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kötelezővé tenné a maszkokat a DK-Szakszervezetek frakció

2020. április 23. 14:51
Nyílt levélben kéri a polgármestertől a maszkviselés kötelezővé tételét a DK-Szakszervezetek frakció.

A levélben arra kérik Porga Gyula polgármestert, hogy – miután az önkormányzat minden veszprémi háztartásba juttatott maszkokat – "legalább a tömegközlekedés használata és a boltok, nyitva tartó üzletek és piac látogatása során" tegye kötelezővé a maszkviselést. Hozzátették: az érettségi miatt jelentősen meg fog nőni a tömegközlekedés kihasználtsága, a maszkkal történő védekezés ezért még fontosabbá válik. 

 

Mint írják, az elmúlt napokban Veszprém megyében is gyorsult a járvány terjedése, és a tetőzéshez közelítve ez a tendencia még erősebbé válik majd az elkövetkező időszakban. "Ráadásul az ismert betegek számánál valójában lényegesen több lehet azoknak a betegeknek a száma, akik tüneteket nem éreznek, de a betegséget közösségekben egészen bizonyosan terjesztik. Mindezen indokok alapján kérem, mielőbb rendelje el Veszprémben is az arcmaszkok viselését közösségi terekben!" – fogalmazott a frakció tagjai által aláírt levélben Katanics Sándor frakcióvezető.

vehir.hu
további cikkek
Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Az alapítvány 2024 júniusától folyamatosan tölti fel honlapjára a jogalkalmazókat segítő, összesen több mint 1400 oldalas állatvédelmi információs kiadványait, amelyek bárki által térítésmentesen letölthetőek. tegnap 10:56 Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a Lefkovicsék gyászolnak rendezője bizonyult a legjobb elsőfilmesnek, a Bolond Istók pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán. 2024. június 16. 15:05 „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. 2024. június 15. 21:45 Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. 2024. június 14. 20:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.