2020. augusztus 15. // Mária névnap

Őszi hétvégéken hívogat a Völgy

Idén is lesz Völgy, csak nem akkor és nem úgy, ahogy tervezték.

Miután a kormány augusztus 15-ig betiltotta az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, a Művészetek Völgye szervezői is B tervre álltak át. Rögtön kettőre.

Mint weboldalukon írják, akik az idei fesztiválra valamilyen bérletet váltottak, azok két opció közül választhatnak, ha szeretnének Kapolcsra és környékére látogatni: vagy a jövő évi, jubileumi, 30. Művészetek Völgyén használják fel a 2020-ra megváltott jegyüket, vagy pedig idén szeptemberben a "Völgyhétvégéken" váltják be azokat.

Szeptember négy hétvégéjén rendeznek programokat a Völgyben – ezek részleteit később közlik majd. 

Annyi mindenesetre tudható, hogy a nyári fesztiválra megváltott 10 napos bérlet 4, az 5 napos bérlet 2, a 3 napos bérlet pedig 1 választott hétvégére jelent belépőt. 

Aki sem az idén szeptemberi, sem a 2021-es nyári programokra nem szeretné átütemezni a megváltott jegyeit, két dolgot tehet: május közepétől visszaválthatja azokat, vagy lemondhat a visszatérítésről, ezzel támogatva a fesztivált. 

Arra kérünk titeket, ne szomorkodjatok! Az egészségünk a legfontosabb, és ha most kitartunk és mindannyian otthon maradunk, hamarosan újra megölelhetjük egymást és feltöltődhetünk a kedvenc településeinken zenével, tánccal, színházzal, dalokkal, újcirkusszal, kiállításokkal, kézműveskedéssel, bringázással, túrázással, szeretettel, nevetéssel, völgyélményekkel

– biztatják közönségüket zárszóként a Művészetek Völgye szervezői. 

Söge
Domján Attila

További cikkek

Növeli a közösség összetartó erejét a Káli-medencei Kőfeszt
Növeli a közösség összetartó erejét a Káli-medencei Kőfeszt
A folklórra fókuszáló fesztivált az EKF projekt is támogatja. Navracsics Tibor kormánybiztos szerint a rendezvény erősíti a 2023-as programsorozat arcélét.
Mindig szélesíteni akartam a teret magam körül
Mindig szélesíteni akartam a teret magam körül
Miklósa Erika operaénekesnő, a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 nagykövete nem mindennapi módon töltötte a veszélyhelyzet-adta kényszerpihenőjét.
85 éves a Bakonyi Ház
85 éves a Bakonyi Ház
Bár létrehozása óta átesett néhány megpróbáltatáson, a Bakonyi Ház 1935 óta mutatja be parasztpolgári élet egy-egy mozzanatát.
Mintegy 40 magyar film közül válogathatunk a Filmpikniken
Mintegy 40 magyar film közül válogathatunk a Filmpikniken
Akik maradtak, FOMO, Valan, Alvilág. Mindez csak ízelítő abból a gazdag film és sorozatkínálatból, amivel a Veszprém-Balaton Filmpiknik szervezői várják a mozirajongókat szeptember 3–5. között.
Folytatják, amit Szent István elkezdett - így fog megújulni a veszprémi vár
Folytatják, amit Szent István elkezdett - így fog megújulni a veszprémi vár
Pár napja jelentették be, hogy az Európa Kulturális Főváros 2023 projekt költségeinek fedezésére a magyar kormány 50 milliárd forint költségkeretről döntött, emellett pedig a Főegyházmegye is részesül egy 40 milliárdos támogatásban. Utóbbi esetében végignéztük, hogy milyen beruházásokat terveznek a várban megvalósítani.
2020. augusztus 15. // Mária névnap