Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Előzetes online piaci konzultáció az EKF Önkéntes Programjáról

2020. május 6. 4:00 // Forrás: Veszprém-Balaton 2023

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program az önkéntes koordinációs feladatok elvégzése tárgyú szolgáltatás beszerzése érdekében előreláthatólag közbeszerzési eljárást folytat majd le, hogy kiválassza a feladat elvégzésére alkalmas szervezetet.

Ezt megelőzően, figyelemmel a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (Kbt.) 28. §. (4) bekezdésében foglaltakra ELŐZETES PIACI KONZULTÁCIÓT tart az alábbiak szerint.

Konzultáció megtartásának módja: ONLINE
Konzultáció időpontja: 2020. május 12. (kedd) 10-12 h
Téma: A konzultáción a szervezetek tehetik fel kérdéseiket a koordinátori feladatok elvégzésével kapcsolatban, melynek alapját képezi a VEB 2023 Önkéntes Stratégiája.

Regisztráció: Az előzetes konzultáción való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrációs link itt érhető el.

A Közbeszerzési törvény előírásainak megfelelően, az előzetes piaci konzultáció során jegyzőkönyv készül, mely tartalmazza különösen a jelentkezőket, a konzultáción megjelenteket, a megosztott információkat, a felmerült kérdéseket és azokra adott válaszokat. A regisztrációra kizárólag nyilvános, céges kapcsolati adatok megadásával van lehetőség.

A regisztrációt május 8., 12 h-kor lezárjuk. A regisztrált szervezeteknek, a regisztráció lejárta után megküldjük az online megbeszéléshez tartozó link elérhetőségét

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.