2021. április 20.
//
Konrád, Tivadar névnap

Elmarad a VeszprémFest

2020. június 3. 4:00
Jövőre viszont hét napos lesz, és három fellépőt már be is jelentettek.

Ebben az évben nem tudják megrendezni a VeszprémFestet – a hírt Mészáros Zoltán fesztiváligazgató jelentette be a fesztivál közösségi felületén. 

A Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flores egy évvel később, a 2021-es fesztivál keretében mégis eljön majd Veszprémbe – az ő fellépéseikre megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a jövő nyári alkalommal. Ezeket a jegyeket nem váltják vissza.

Dido – aki két este is színpadra állt volna idén júliusban – biztosan nem lesz itt jövőre, így azok, akiknek az ő koncertjére volt jegyük, azt 2021-ben egy szabadon választott estén érvényesíthetik, amihez 1500 forintos italkupont is kapnak. Aki nem talál kedvére való programot a jövő évi felhozatalban, annak visszafizetik a jegy árát – a döntéssel érdemes még várni, a fellépőket várhatóan novemberben jelentik be.

Mészáros Zoltán azt is elmondta, hogy a 2021-es Veszprémfest a megszokottnál hosszabb, 7 napos lesz, és a História kert mellett visszatérnek a várba és a jezsuita templomba is. 

 

Söge

További cikkek

Egyre több régi anyakönyv válik online kutathatóvá
Egyre több régi anyakönyv válik online kutathatóvá
Folyamatosan fejleszti online kutatási kínálatát a Veszprémi Főegyházmegyei Levéltár. Az aktuális lehetőségekről és a közeljövőben várható fejlesztésekről kedd délután számoltak be.
Egyházi épületek a Szemle fókuszában
Egyházi épületek a Szemle fókuszában
Megjelent a Veszprémi Szemle idei első száma, a nyomtatott példányokat április 23-án pénteken 15:00-16:30 óra között lehet átvenni a megyei könyvtárnál.
Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze
Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze
Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja - közölte a Nemzeti Színház pénteken.
Ami Kosztolányi kötetét illeti: túlságosan is sok vers van benne
Ami Kosztolányi kötetét illeti: túlságosan is sok vers van benne
Kiragadott sorok, félreérthető mondatok, vagy valóban azt állította valaki Kosztolányi Dezső egyik kötetéről, hogy túl sok vers van benne?
Elmondani az elmondhatatlant
Elmondani az elmondhatatlant
A mai napig vita tárgyát képezi, lehet-e hiteles alkotást készíteni olyan sokkoló témákról, mint a holokauszt. Az elmúlt évek többszörösen díjazott filmalkotásai arra engednek következtetni, lehet, sőt, érdemes több megközelítést alkalmazni. A holokauszt magyar áldozatainak emléknapja apropóján ajánlunk öt hazai filmet.