2020. július 7. // Appolónia névnap

Elmarad a VeszprémFest

2020. június 3. 4:00
Jövőre viszont hét napos lesz, és három fellépőt már be is jelentettek.

Ebben az évben nem tudják megrendezni a VeszprémFestet – a hírt Mészáros Zoltán fesztiváligazgató jelentette be a fesztivál közösségi felületén. 

A Jazz+Az, a Postmodern Jukebox és Juan Diego Flores egy évvel később, a 2021-es fesztivál keretében mégis eljön majd Veszprémbe – az ő fellépéseikre megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a jövő nyári alkalommal. Ezeket a jegyeket nem váltják vissza.

Dido – aki két este is színpadra állt volna idén júliusban – biztosan nem lesz itt jövőre, így azok, akiknek az ő koncertjére volt jegyük, azt 2021-ben egy szabadon választott estén érvényesíthetik, amihez 1500 forintos italkupont is kapnak. Aki nem talál kedvére való programot a jövő évi felhozatalban, annak visszafizetik a jegy árát – a döntéssel érdemes még várni, a fellépőket várhatóan novemberben jelentik be.

Mészáros Zoltán azt is elmondta, hogy a 2021-es Veszprémfest a megszokottnál hosszabb, 7 napos lesz, és a História kert mellett visszatérnek a várba és a jezsuita templomba is. 

 

Söge

További cikkek

2020. július 7. // Appolónia névnap