2020. augusztus 13. // Ipoly névnap

Sok felhő csapadék nélkül

2020. június 12. 12:00
Vmeteo

Pénteken a nap első felében fátyolfelhők szűrik, délután gomolyok takarják a Nap fényét, csapadék azonban ma nem valószínű. Gyenge-mérsékelt nyugati szél fúj, a csúcshőmérséklet 25°C környékén lehet, este 20°C-ot mérhetünk – írja a Vmeteo.hu.

Szombatra érdemes időzíteni hétvége szabadtéri programjait. Több órás napsütés, gyenge szél, délután gomolyfelhők és minimális esély záporra a várható fogatókönyv. Ezek mellett a hőmérséklet is nyári értékek körül alakul, szombat reggel 16°C-ot, délután 28°C-ot, este 23°C-ot mérhetünk.

Vasárnap egy délutánra várt hidegfront előterében már délelőtt labilis lesz a légkör, az égbetörő gomolyfelhőkből estig többször is számíthatunk záporok és zivatarok kialakulására, kissé visszaesik a hőmérséklet.

Hétfőn élénk szél és gomolyfelhők jellemzik az időjárást, futó zápor előfordulhat, jelentősen nem csökken a hőmérséklet.

Kedden napos-felhős időszakok váltakoznak, szerdán és csütörtökön ismét zivataros lehet az idő.

Pénteken átmeneti nyugalmat követően a jövő hét végére ismét változékony, záporokkal, zivatarokkal tarkított időjárás ígérkezik, mindez 25°C körüli napi maximum értékekkel.

vehir.hu
2020. augusztus 13. // Ipoly névnap