Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Változékony, fülledt idő

2020. június 26. 13:30 // Forrás: VMeteo

Pénteken a reggeli zivatar elvonultával kisüt a nap. A fülledt meleg időben gyors gomolyképződés zajlik a légkörben, így estig akár többször is előfordulhat zápor, zivatar, de az sem kizárt, hogy ma már nem lesz több csapadék. Gyenge marad a délies légmozgás, több napsütés esetén 28°C környékére melegszik a levegő, este 22°C-ot mérhetünk – írja a VMeteo.hu.

Szombaton és vasárnap frontmentes, igazi strandidő vár ránk. A nappali gomolyképződés mellett sok napsütés, ezzel együtt erős UV-B sugárzás várható, érdemes lesz bőrünk védelméről gondoskodni. Kis eséllyel délutánonként egy-egy helyi zápor, zivatar esetleg előfordulhat. Mindkét nap gyenge-mérsékelt délnyugati szél fúj, reggelente 17-19°C, délutánonként 30°C, esténként 23°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn még 30°C környékén alakul a hőmérséklet, délután gyenge hidegfront érkezik, de azon kívül, hogy pár fokkal mérsékli a felmelegedést, jelentős változást nem okoz.

A jövő hét további napjain ismét erősödik a felmelegedés, a hét második felétől délutánonként záporok, zivatarok lehetnek, a hétvégén hidegfront érkezhet.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.