2020. augusztus 15. // Mária névnap

Veszprém Virágszívvel mond köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

2020. július 10. 4:00
VKSZ
A kórház előtti körforgalmat a jövőben egy virágokból kialakított szív fogja díszíteni, amit Ovádi Péter országgyűlési képviselő ötlete nyomán, a „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. kertészei ültetettek hálájuk jeléül az egészségügyi dolgozóknak.

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésből sokan és sokféleképpen kivették a részüket, mégis a frontvonalban azok az egészségügyi dolgozók voltak leginkább, akik hivatásukból adódóan testközelből találkoztak a vírussal.

Az ő elismerésük jeleként a VKSZ Zrt. kertészei egy szív alakú virág-installációt ültettek a kórház előtti körforgalomba emlékeztetve az egészségügyi dolgozókat, hogy Veszprém egésze hálás áldozatos munkájukért.

A növények mindegyike évelő, így nem csak az előttünk álló hónapokban, hanem a következő években is díszíteni fogják a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontját.

A VKSZ Zrt. ezúton fejezi ki háláját és elismerését mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a járványhelyzet megfékezéséhez, valamint azért, hogy a pandémiás időszak alatt is zavartalanul működjenek azok a közszolgáltatások, amelyek a mindennapok részét képezik.

Így a teljesség igénye nélkül az egészségügyi dolgozóknak, rendőröknek, tűzoltóknak, szociális munkásoknak, valamint parkgondozóknak és a hulladék elszállításáért felelős munkatársainknak is, akik gondoskodtak arról, hogy a nehéz időszakban is rendezett és tiszta maradjon a környezetünk.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Szita: a megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai
Szita: a megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai
A megyei jogú városok a klímavédelem élharcosai, időarányosan már túlteljesítették a széndioxid-kibocsátás csökkentésére tett vállalásaikat - közölte a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke pénteken Zalaegerszegen.
A katonai eskü egy életre szól
A katonai eskü egy életre szól
Péntek reggel 31 katona tett ünnepélyes esküt a veszprémi Kossuth-laktanya udvarán, akik sikeresen elvégezték az alapkiképzést. Az ünnepségen Zentai László ezredes hangsúlyozta: az eskü egy életre szól.
Hétvégére lezárják a nyolcas Várpalotát elkerülő szakaszát
Hétvégére lezárják a nyolcas Várpalotát elkerülő szakaszát
Az út felett átívelő gyalogos hidat bontják.
Növeli a közösség összetartó erejét a Káli-medencei Kőfeszt
Növeli a közösség összetartó erejét a Káli-medencei Kőfeszt
A folklórra fókuszáló fesztivált az EKF projekt is támogatja. Navracsics Tibor kormánybiztos szerint a rendezvény erősíti a 2023-as programsorozat arcélét.
Óvatosan, ha szabadság üzemmódba kapcsol az agyunk
Óvatosan, ha szabadság üzemmódba kapcsol az agyunk
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és az UNIQA Biztosító közös prevenciós rendezvényt tartott csütörtök délelőtt az alsóörsi strandon. Bár a strandolás veszélyei széles körben ismertek, minden évben ugyanazokra a hibákra kell felhívni a figyelmet. Videós összefoglalónkban megmutatjuk ezeket.
2020. augusztus 15. // Mária névnap