2020. december 5.
//
Vilma névnap

Veszprém Virágszívvel mond köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

2020. július 10. 3:00
VKSZ
A kórház előtti körforgalmat a jövőben egy virágokból kialakított szív fogja díszíteni, amit Ovádi Péter országgyűlési képviselő ötlete nyomán, a „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. kertészei ültetettek hálájuk jeléül az egészségügyi dolgozóknak.

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésből sokan és sokféleképpen kivették a részüket, mégis a frontvonalban azok az egészségügyi dolgozók voltak leginkább, akik hivatásukból adódóan testközelből találkoztak a vírussal.

Az ő elismerésük jeleként a VKSZ Zrt. kertészei egy szív alakú virág-installációt ültettek a kórház előtti körforgalomba emlékeztetve az egészségügyi dolgozókat, hogy Veszprém egésze hálás áldozatos munkájukért.

A növények mindegyike évelő, így nem csak az előttünk álló hónapokban, hanem a következő években is díszíteni fogják a város egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontját.

A VKSZ Zrt. ezúton fejezi ki háláját és elismerését mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a járványhelyzet megfékezéséhez, valamint azért, hogy a pandémiás időszak alatt is zavartalanul működjenek azok a közszolgáltatások, amelyek a mindennapok részét képezik.

Így a teljesség igénye nélkül az egészségügyi dolgozóknak, rendőröknek, tűzoltóknak, szociális munkásoknak, valamint parkgondozóknak és a hulladék elszállításáért felelős munkatársainknak is, akik gondoskodtak arról, hogy a nehéz időszakban is rendezett és tiszta maradjon a környezetünk.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Mikuláscsomaggal kedveskedett a kórházban ápolt gyermekeknek az állatkert
Mikuláscsomaggal kedveskedett a kórházban ápolt gyermekeknek az állatkert
Száz meglepetéscsomagot osztottak ki a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekosztályának.
Írásban válaszolt a veszprémiek kérdéseire a polgármester
Írásban válaszolt a veszprémiek kérdéseire a polgármester
Mivel a jelenlegi helyzetben nem lehet közmeghallgatást rendezni, Porga Gyula polgármester írásban fogadta a kérdéseket és mindenkinek személyesen válaszolt. Néhány, sokak által felhozott témával kapcsolatban közleményben is összefoglalta álláspontját.
Megnyitott az eplényi síaréna
Megnyitott az eplényi síaréna
Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont csütörtökön a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek.
Csak az számít, mire van szüksége az embereknek
Csak az számít, mire van szüksége az embereknek
Rekordszavazattal választották meg két és fél éve országgyűlési képviselőnek, most pedig már az állatok védelmét is rábízták országos szinten. Ovádi Péterrel beszélgettünk parlamenti kulisszatitkokról, a miniszterelnökről, „gombnyomogatásról” és 2022-ről.
Országos kórházfőparancsnok: nincs olyan kapacitáshiány, amely hátráltatná a védekezést
Országos kórházfőparancsnok: nincs olyan kapacitáshiány, amely hátráltatná a védekezést
Nincs olyan kapacitás-, technikai vagy védőeszközhiány az egészségügyi intézményekben, amely hátráltatná a védekezést - mondta Halmosi Zsolt országos kórházfőparancsnok az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának csütörtöki ülésén.